
Ο Ξανθόπουλος υπέγραψε στην ΑΕΚ (vid)
Επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι και πάλι ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την «Ένωση».
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Έλληνας γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και σήμερα (29/8) υπέγραψε το συμβόλαιό του.
Διαβάστε επίσης: «Πάνοπλη» η Σλοβενία στο Eurobasket
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 17 ματς της Basket League με την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, έχοντας κατά μέσο όρο 4,2 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα, ενώ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα θέμα υγείας που προέκυψε μετά την νόσησή του από τον covid. Στην ΑΕΚ θα συναντήσει και πάλι τον Ηλία Καντζούρη, τον οποίο είχε προπονητή στον Κολοσσό την τελευταία διετία.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«H ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο τρις τροπαιούχος με τη «Βασίλισσα» υπέγραψε σήμερα (29/08) συμβόλαιο επιστροφής, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Βασίλη, καλωσόρισες στο ΣΠΙΤΙ!»
— AEK B.C. (@aekbcgr) August 29, 2022
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]
- Νίκολιτς: «Νιώθω ότι ο Ομπράντοβιτς δεν έχει τελειώσει με την Παρτιζάν»
- Από το 1990 στο 2026 ένας… ημιτελικός δρόμος (vid)



