Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
She Hulk: Ξέρουμε με ποια σειρά θα «λιώσεις» τον Αύγουστο

She Hulk: Ξέρουμε με ποια σειρά θα «λιώσεις» τον Αύγουστο

Το Marvel Cinematic Universe μας φέρνει μια υπερηρωίδα που δεν ξέραμε ότι είχαμε ανάγκη

«Αυτή είναι η κανονική κατάσταση για κάθε γυναίκα», ακούμε στο trailer να λέει στον ξάδερφό της, τον γνωστό μας Bruce Banner, η Jennifer Walters, μια δικηγόρος που, χωρίς να το θέλει, έγινε η She Hulk, όταν εκείνος την ενημερώνει ότι προκειμένου να εκφράσει τις υπερδυνάμεις της θα πρέπει να είναι «θυμωμένη και τρομαγμένη». Και σε αυτή τη σύντομη φράση, ίσως συμπυκνώνεται όλη η ουσία του She  Hulk, της νέας σειράς του Marvel Cinematic Universe που θα κάνει τον Αύγουστο την πρεμιέρα της στο Disney+,.και μπορείς να απολαύσεις μέσα από το Vodafone TV.

Μέχρι να μπορέσουμε, επιτέλους, να την απολαύσουμε, ας δούμε όσα ξέρουμε για αυτή, από τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

Δεν θα μας λείψουν τα αστέρια

Κάθε σειρά εξαρτάται πρώτα από όλα από τους συντελεστές της – και το She Hulk εμφανίζεται ιδιαιτέρως ευνοημένο σε αυτό τον τομέα. Ξεκινώντας από τα παρασκήνια, κάθε fan του Rick & Morty θα ενθουσιαστεί μαθαίνοντας ότι η Jessica Gao, η γυναίκα που κρύβεται πίσω από το θρυλικό (και βραβευμένο με Emmy) επεισόδιο Pickle Rick, είναι η επικεφαλής σεναριογράφος της σειράς, ενώ πολλά από τα επεισόδια έχουν σκηνοθετηθεί από την Kat Coiro, που έχει σκηνοθετήσει και επεισόδια των Modern Family και Brooklyn Nine-Nine.

Μπροστά στις κάμερες, η βραβευμένη με Emmy Tatiana Maslany ενσαρκώνει την πρωταγωνίστρια, ενώ ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Mark Ruffalo είναι για άλλη μια φορά ο Hulk. Στα ονόματα που ξεχωρίζουν, ανάμεσα σε μια μακριά λίστα ταλαντούχων ηθοποιών, ανήκει με βεβαιότητα και ο εξαιρετικός Tim Roth, ο οποίος έχει υποδυθεί τον (επίσης πράσινο) κακό στο The Incredible Hulk του 2008.

Μια άλλη εκδοχή του Hulk

Αν και τα trailer δεν μας ενημερώνουν για τον τρόπο με τον οποίο η Jennifer, μια δικηγόρος γύρω στα 30 που σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς ασχολείται με υποθέσεις που δεν είναι ανθρώπινες, αποκτά τις υπερδυνάμεις του Hulk, είναι εμφανές ότι διαφέρει σε αρκετά σημεία από τον original θυμωμένο υπερήρωα.

Στις σκηνές που παρακολουθούμε, τη βλέπουμε στην πράσινη μορφή της σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της, όπως στη δουλειά ή σε ερωτικά ραντεβού, χωρίς οι υπερδυνάμεις να έχουν ως προαπαιτούμενο κάποια έκρηξη οργής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο ρόλος της υπερηρωίδας, τον οποίο εξάλλου δεν έχει επιλέξει, της είναι εύκολος. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να την παρακολουθήσουμε την εκπαίδευση που θα της επιτρέψει να αναπτύξει, αλλά και να ελέγξει πλήρως τις νέες της δυνάμεις – και μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι οι γνώσεις της θα δοκιμαστούν απέναντι σε κάποιον κακό που επίσης θα διαθέτει υπερδυνάμεις.

Το MCU όπως το έχουμε αγαπήσει

Το διάσημο χιούμορ της Marvel θα είναι και εδώ ο πρωταγωνιστής, με τα trailer να μας προϊδεάζουν πολύ θετικά για τα όσα θα ακολουθήσουν. Αν και η δράση αναμένεται άφθονη, είναι προφανές ότι κύρια πρόθεση των δημιουργών είναι να μας χαρίσουν καλοκαιρινά βράδια γεμάτα διασκέδαση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για λίγη δροσιά μέσα στον καύσωνα;

Μπορούμε να το δούμε… εύκολα και οικονομικά

Και με το γράμμα του Νόμου. Ψάχνοντας τα καλύτερα πακέτα για την αναβάθμιση του Internet στο σπίτι, πέσαμε πάνω σε μια απίθανη προσφορά της Vodafone. Με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber 100 & 200, η εταιρεία προσφέρει ως δώρο το Vodafone TV, όπου για πρώτη φορά, οι συνδρομητές μπορούν να βρουν σε ένα μέρος τις μεγαλύτερες παραγωγές και το πρωτότυπο περιεχόμενο των μεγαλύτερων studio της Disney μέσω του Disney+, αλλά και όλες τις δημοφιλείς σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ της HBO.

Στο Vodafone TV συναντάμε επίσης περισσότερες από 10.000 ώρες on demand περιεχομένου, με νέες εκπλήξεις κάθε μήνα, πάνω από 45 δημοφιλή διεθνή κανάλια με ιστορικά λατρεμένες και νέες εκπομπές, μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά, αλλά και τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων για όλες τις ηλικίες. Καθόλου άσχημα, έτσι δεν είναι;

Ανακάλυψε τα νέα πακέτα Vodafone TV.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024