
Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ θα δωρίσει την αποζημίωση για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα
Το συγκεκριμένο ίδρυμα συνεχίζει την κληρονομιά του Kόμπι και της Τζιάνα προσφέροντας ευκαιρίες σε μη προνομιούχους νέους αθλητές
H Βανέσα Μπράιαντ θα δωρίσει στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Mamba and Mambacita Foundation» το ποσό των 16 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει ως αποζημίωση για τη διαρροή φωτογραφιών από το μοιραίο δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης τους, Τζιάνα στις 26 Ιανουαρίου 2020.
Ο δικηγόρος της, Luis Li, σύμφωνα με τους Los Angeles Times, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα συνεχίζει την κληρονομιά του Kόμπι και της Τζιάνα προσφέροντας ευκαιρίες σε μη προνομιούχους νέους αθλητές.
Vanessa Bryant wins Kobe death photo lawsuit — Awarded $16 Million pic.twitter.com/1bd89vVKgk
— My Mixtapez (@mymixtapez) August 24, 2022
Μετά τη δίκη που κράτησε 11 εβδομάδες η Βανέσα Μπράιαντ δημοσιοποίησε στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας, του Κόμπι και της Τζιάνα να χαμογελούν γράφοντας στη λεζάντα: «Όλα για εσάς! Σας αγαπώ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον Κόμπι και την Τζίτζι!».
Σημειωτέον η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε συμπτωματικά την Ημέρα του Κόμπι Μπράιαντ (24 Αυγούστου). Η ημερομηνία επιλέχθηκε λόγω των αριθμών του Μπράιαντ στις φανέλες του (8 και 24).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουγγαρία: Από γραφείο κοντά στο Κοινοβούλιο θα κυβερνήσει ο Μαγιάρ, μακριά από το «Παλάτι» του Όρμπαν
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους
- Βανδαλισμούς στο δημόσιο χώρο καταγγέλλει ο δήμος Καστοριάς
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- H περίπτωση του υπερφυσικού μπεμπέ – Τα μωρά των Νεάντερταλ ήταν γιγάντια
- Αλέξις ντε Τοκβίλ: Ένας φιλελεύθερος νέου τύπου








