
Πρώτο θέμα στα πορτογαλικά ΜΜΕ η άφιξη του Αλεξανδρόπουλου στη Λισαβόνα
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έφθασε στη Λισαβόνα το βράδυ του Σαββάτου, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ
Πάτησε πορτογαλικό έδαφος ο Αλεξανδρόπουλος. Ο έλληνας άσος αναχώρησε το βράδυ του Σαββάτου από την Αθήνα με προορισμό τη Λισαβόνα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ, και εκεί τον περίμεναν δημοσιογράφοι.
Ο 21χρονος διεθνής μέσος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις, όμως ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους και είπε πως θα μιλήσει όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του. Πάντως, η άφιξή του ήταν πρώτο θέμα στις αθλητικές ιστοσελίδες της Πορτογαλίας το βράδυ του Σαββάτου.
Υπενθυμίζεται πως το Τριφύλλι θα πάρει από τα Λιοντάρια 4,5 εκατομμύρια ευρώ και θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 30%, ενώ το συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου θα είναι για τέσσερα ή πέντε χρόνια και θα ξεπερνά τις 400.000 ευρώ ετησίως.
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε από τη λογοδοσία, ούτε και από την κρίση των πολιτών
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
- Τσουκαλάς: Προχειρότητα και ασυνέπεια απέδειξε ο Μητσοτάκης – Υπηρετεί με συνέπεια τον λαϊκισμό
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού

