Γιοβάνοβιτς: «Ελέγξαμε το κέντρο και πήραμε το ματς»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμφάνιση του Τριφυλλιού στο Γεντί Κουλέ και τη νίκη επί του ΟΦΗ.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με 2-0 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.
Μια εμφάνιση που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στάθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στον χώρο του κέντρου, τονίζοντας ότι οι παίκτες του έλεγξαν το παιχνίδι και πήραν τη νίκη.
Διαβάστε επίσης: Τελειώνει ο Μπούργος από τον Αρη!
Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Νομίζω κάναμε καλο ματς. Είναι καλη ομαδα ο ΟΦΗ και έχει δύσκολη έδρα. Σε όλη τη διάρκεια του ματς, εκτός από τα τελευταία λεπτά, κάναμε ένα γεμάτο ματς.
Ο ΟΦΗ είναι καλή ομαδα, έχει καλό προπονητή, ήταν πολύ ενδιαφέρον ματς. Εμείς καταφέραμε να ελέγξουμε το κέντρο και να είμαστε δυναμικοί. Αυτό έκρινε από ποια πλευρά θα πάει το ματς, καθώς όποτε το επιτρέψαμε ο ΟΦΗ ήταν επικίνδυνος».
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα!
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο
- Οι 11άδες για το μεγάλο παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νορβηγία (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442