
Επικίνδυνη έξοδος για Παναθηναϊκό, για το 2×2 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ
Δοκιμασία στο Ηράκλειο για τον Παναθηναϊκό, ξανά στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τον Ατρόμητο
Βραδιά που κρύβει παγίδες είναι η αποψινή για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.
Μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Ιωνικό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποστολή στο Ηράκλειο, θέλοντας να φύγει από την Κρήτη με τους τρεις βαθμούς και το 2×2.
Το Τριφύλλι αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (21:00), για τη 2η αγωνιστική της Super League. Ο Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τους δύο βασικούς του στόπερ, καθώς πέρα από τον Σένκεφελντ, που θα απουσιάσει περίπου τρεις εβδομάδες ακόμα, δε θα έχει ούτε τον Μάγκνουσον, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο.
Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μπερνάρντ, που δεν είναι ακόμα έτοιμος.
Λίγο αργότερα (21:45) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ατρόμητο. Ο Δικέφαλος του Βορρά προβλημάτισε στην πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό, ωστόσο έκανε το καθήκον του και χάρη σε ένα γκολ του Τόμας πήρε τους τρεις βαθμούς και ξεκίνησε με το δεξί.
Ο Ρασβάν Λουτσέσκου θέλει να κάνει η ομάδα του το 2×2, ώστε να φέρει ηρεμία στην ομάδα του, πριν από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
- Ο Μπρένταν Φρέιζερ μπαίνει στον κόσμο του Starman
- Πού συγκεντρώνονται οι «υπερπλούσιοι» στην Ευρώπη – Η Ελλάδα στον πάτο, αλλά μπαίνει δυναμικά στον χάρτη
- Αιχμές, «καρφιά» και «μαχαιρώματα» – Όλα όσα έγιναν στην Κ.Ο. της ΝΔ – Η δυσαρέσκεια προς το Μαξίμου παραμένει
- Έλεγχος στο πραγματικό όφελος των καινοτόμων φαρμάκων με νέο νομοσχέδιο
- Αυστραλία: Διώκονται δυο γυναίκες-σύζυγοι τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους επειδή κράταγαν σκλάβα στη Συρία
- Σιρίν Αμπού Ακλεχ: Η CPJ καλεί τις ΗΠΑ να συνεχίσουν την έρευνα για τη δολοφονία της από τον ισραηλινό στρατό


