
«Τρόμαξαν» με Ντόντσιτς στη Σλοβενία
O Λούκα Ντόντσιτς βρέθηκε στο έδαφος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Γερμανία, τρομάζοντας τους πάντες.
Τα… χρειάστηκαν οι άνθρωποι της Σλοβενίας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Γερμανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν είδαν τον Λούκα Ντόντσιτς να πέφτει στο έδαφος και να κρατά τον αστράγαλό του.
Συγκεκριμένα, στα μέσα της τρίτης περιόδου, ο νεαρός γκαρντ δεν πάτησε καλά σε μια προσπάθειά του και βρέθηκε στο παρκέ, τρομάζοντας τους πάντες στην ομάδα του.
Διαβάστε επίσης: ΛεΝτέι: «Ανυπομονώ για τίτλους με την Παρτιζάν»
Στη συνέχεια, αποχώρησε αμέσως για τον πάγκο όπου δέχθηκε την φροντίδα των γιατρών της Εθνικής και εν τέλει επέστρεψε και στην δράση, ανακουφίζοντας τους ανθρώπους της Σλοβενίας.
Πάντως κατά την επιστροφή του έδειξε να μην είναι στο 100%, συνεπώς μετά το ματς αναμένεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να μην προκύψει κάποια άσχημη έκπληξη στο στρατόπεδο της ομάδας.
- Αχαρνές: Συνελήφθη 25χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας – Το ηχοσύστημα μεγάλης ισχύος στο αυτοκίνητό του
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s


