Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με απουσίες αλλά και «καυτό» ΟΑΚΑ η Εθνική κόντρα στο Βέλγιο

Με απουσίες αλλά και «καυτό» ΟΑΚΑ η Εθνική κόντρα στο Βέλγιο

Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ υποδέχεται το Βέλγιο απόψε (20:00), στοχεύοντας να κάνει ένα ακόμη βήμα προς το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ υποδέχεται απόψε (20:00) το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με στόχο να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κύρια φάση της διοργάνωσης.

Έκτος παίκτης της «γαλανόλευκης» θα είναι ο κόσμος, που τρίτη φορά αυτό το καλοκαίρι, μετά τα φιλικά με την Ισπανία και την Τουρκία, θα δώσει βροντερό «παρών», με το sold out να έχει ανακοινωθεί από χθες.

Τα προβλήματα για την «επίσημη αγαπημένη» είναι πολλά. Εκτός βρίσκονται οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο, οι οποίοι επέστρεψαν λαβωμένοι από το Βελιγράδι, αλλά και οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου, που χθες άρχισαν σιγά-σιγά να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, λόγω των πολλών απουσιών, ενσωματώθηκε στην ομάδα από χθες και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, για να βοηθήσει στις προπονήσεις. Ωστόσο, είναι εκτός αποστολής για τον αποψινό αγώνα.

Οι 12 παίκτες που θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Το παιχνίδι αυτό είναι και το τελευταίο πριν από το Ευρωμπάσκετ, καθώς η ελληνική αποστολή αναχωρεί για το Μιλάνο, εκεί όπου την Παρασκευή (2/9) αρχίζει τις υποχρεώσεις της για την εν λόγω διοργάνωση με αντίπαλο την Κροατία.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024