Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους - Ρόμα 1-1: Άντεξαν οι «τζιαλορόσι» στο Τορίνο

Γιουβέντους – Ρόμα 1-1: Άντεξαν οι «τζιαλορόσι» στο Τορίνο

Γιουβέντους και Ρόμα έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στην επιστροφή του Πάολο Ντιμπάλα ως αντίπαλος των «μπιανκονέρι», ενώ η Τορίνο πέρασε από την έδρα της Κρεμονέζε με σκορ 2-1.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρόμα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A, στην επιστροφή του Πάολο Ντιμπάλα στη «Γιουβέντους Αρίνα» για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι. καθώς ο Ντούσαν Βλάχοβιτς κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό κάνοντας το 1-0 από πολύ νωρίς.

Η «μεγάλη κυρία» μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και για δεύτερη φορά στο 25′. Όμως το τέρμα του Λοκατέλι ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR καθώς ο Ιταλός μέσος είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του. Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του 45λέπτου.

Στο δεύτερο μέρος οι «τζιαλορόσι» εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους που είχε αφήσει η Γιουβέντους η οποία κυνηγούσε και δεύτερο γκολ. Έτσι ο Τάμι Έιμπραχαμ έφερε το ματς στα ίσια στο 69ο λεπτό του αγώνα έπειτα από την πάσα του Πάολο Ντιμπάλα, για το 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά το τελικό 1-1.

Στο άλλο ματς, η Τορίνο πέρασε από την έδρα της Κρεμονέζε επικρατώντας με σκορ 2-1. Η «γκρανάτα» άνοιξε το σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Μπιανκέτι στο 17ο λεπτό του αγώνα, με το 1-0 να μένει έως το τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο 45λεπτό, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με δράστη τον Ράντονιτς στο 65′ για το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Κρεμονέζε ήταν να μειώσει με τον Σερνικόλα στο 80′ κάνοντας το 2-1.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024