Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουφονήσια: Σε ανθρώπους ανήκουν και τα δύο πτώματα - Πάνω από ένα χρόνο νεκροί

Κουφονήσια: Σε ανθρώπους ανήκουν και τα δύο πτώματα – Πάνω από ένα χρόνο νεκροί

Το χρονικό της φρίκης...

Συνεχίζεται το θρίλερ στο Κουφονήσι, όπου τελικά βρέθηκαν όχι μόνο μία αλλά δύο σοροί, όπου όπως όλα δείχνουν, ανήκουν και οι δύο σε ανθρώπους.

Εικάζεται ότι ήταν νεκροί για πάνω από έναν χρόνο

Οι σοροί είναι σε πολύ προχωρημένη σήψη και -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την ίδιας ιστοσελίδας- ήταν σχεδόν μόνο σκελετοί.

Σύμφωνα, δε, με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, Βασίλη Ραπτάκη, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έναν ενήλικα και έναν έφηβο που εικάζεται ότι ήταν νεκροί για περισσότερο από ένα χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, την τελική και σαφή απάντηση θα δώσει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Το χρονικό της φρίκης

Τις σορούς εντόπισε Ιταλός καπετάνιος θαλαμηγού, στην παραλία Φυκιό στο Κάτω Κουφονήσι.

Αμέσως ενημέρωσε τις αρχές και στελέχη του Λιμενικού μετέφεραν τις σορούς στο νοσοκομείο Νάξου ώστε να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις.

Οι σοροί θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να γίνει νεκροψία και να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το μακάβριο εύρημα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από ιδιώτη, η Λιμενική Αρχή Νάξου για την ύπαρξη δύο σορών σε προχωρημένη σήψη, να επιπλέουν στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας ¨Φυκιό¨ Κάτω Κουφονησίου.

Στο σημείο έσπευσε ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπου με τη συνδρομή τοπικών λαντζών μετέφεραν τις σορούς στην ακτή και στη συνέχεια παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου. Από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι η μία σορός ανήκει σε ενήλικα άνθρωπο ενώ η δεύτερη μικρότερη σε μέγεθος, παραμένει αδιευκρίνιστου είδους.

Από το Λιμεναρχείο Νάξου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Νεκροτομείο Πειραιά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024