Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεποχώρι: «Θάρρος ή αλήθεια» έπαιζαν τα παιδιά που πυροβόλησε ο 70χρονος

Αλεποχώρι: «Θάρρος ή αλήθεια» έπαιζαν τα παιδιά που πυροβόλησε ο 70χρονος

«Δεν ήθελε να χτυπήσει τα παιδιά. Νόμιζε ότι ήταν ληστές»

Το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια», φέρεται να ήταν η αιτία που οδήγησε τους ανήλικους στην αυλή του σπιτιού του 70χρονου στο Αλεποχώρι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων αυτό το παιχνίδι ήταν αυτό που οδήγησε τα παιδιά στην αυλή του 70χρονου στο Αλεποχώρι, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Όπως προκύπτει από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα παιδιά έπαιζαν στην περιοχή και μάλλον κάποιος σκέφτηκε στην πρόκληση «θάρρος» να προτείνει την είσοδο στην κατοικία του 70χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, «δεν γνώριζε ότι πυροβολεί κατά ανηλίκων».

Νόμιζε ότι είναι ληστές

Σε δηλώσεις του στο Live News, ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο 70χρονος δεν είχε οπτική επαφή με τους ανήλικους που εισήλθαν στην αυλή της οικίας του. «Δεν πυροβόλησε σε ευθεία βολή, είναι μακριά από την πραγματικότητα αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να μεταφέρω τη συντριβή του 70χρονου και τη μεγάλη συγγνώμη προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους» σημείωσε ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας, συμπληρώνοντας πως θα λάβει τη δικογραφία της υπόθεσης τη Δευτέρα το πρωί.

Σύμφωνα με τον κ. Γλύκα, ο 70χρονος στο παρελθόν έχει υποστεί άλλες τρεις επιθέσεις από άγνωστους ανθρώπους που του έχουν κλέψει αντικείμενα. Όπως ανέφερε «το έχει καταγγείλει στις Αρχές, αλλά νιώθει μόνος. Καταγγέλλει κάθε φορά την έλλειψη αστυνόμευσης».

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν γνώριζε σε καμία περίπτωση ότι πρόκειται για παιδιά. «Νόμιζε ότι δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να τον κλέψουν ή να τον ληστέψουν» πρόσθεσε ο δικηγόρος του, υπογραμμίζοντας ότι η κυνηγετική καραμπίνα είναι νόμιμη και έχει σχετική άδεια.

«Όλα έγιναν μέσα στη σφαίρα ιδιοκτησίας του 70χρονου. Υπάρχει ένας τρίμετρος φράκτης, που σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι -που δεν γνωρίζει εκείνη την ώρα- έχουν μπει στην ιδιοκτησία του» κατέληξε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024