Οι ανατριχιαστικές εικόνες από το σημείο έδειχναν τραπέζια και καρέκλες σκορπισμένα στο πάτωμα.
Ο δήμαρχος των Βρυξελλών, Phillipe Close, είπε στο Le Soir ότι το βαν «πήγαινε με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα και στόχευε προς τη βεράντα».
Δεν είναι σαφές εάν το περιστατικό ήταν ατύχημα ή έγινε σκόπιμα.
Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες είπαν στα βελγικά μέσα ενημέρωσης ότι το βαν μπήκε στη Rue Saint-Michel, που οδηγεί σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή, με τα λάστιχα να «σφυρίζουν».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας