Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη: «Μήπως ψηφίζοντας Ανδρουλάκη, προκύψει Τσίπρας»

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη: «Μήπως ψηφίζοντας Ανδρουλάκη, προκύψει Τσίπρας»

Υπόνοιες για σύμπλευση ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του. «Τους πρωθυπουργούς τους επιλέγει ο λαός, κι όχι ο ίδιος», τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης ο οποίος αποκάλυψε ότι δύο φορές κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τον δει, να γνωριστούν.

«Όπως γνωρίζετε αμέσως μετά την εκλογή μου κάλεσα τον κ. Ανδρουλάκη να συναντηθούμε και να γνωριστούμε και αρνήθηκε. Και τότε και τώρα. έχει πει ότι δεν επιθυμεί καμία σχέση με την κυβέρνηση και ότι δεν θα δεχόταν την παρουσία μου ως πρωθυπουργού ακόμα και αν επικρατήσει η ΝΔ στις εκλογές. Έχει δικαίωμα να επιλέγει τους φίλους και συμμάχους του αλλά να ξέρει ότι τους πρωθυπουργούς τους επιλέγει ο ελληνικός λαός».

Παράλληλα, άφησε υπόνοιες για σύμπλευση ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο κ. Ανδρουλάκης με τη στάση του έχει άλλες σκέψεις.

«Να μας πείτε κ. Σκανδαλίδη αν ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε καλά όταν υπήγαγε την ευθύνη της ΕΥΠ στο πρωθυπουργικό γραφείο», είπε. Και πρόσθεσε: «Μάλλον ο αρχηγός σας έχει άλλα σχέδια. Η συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτό το θέμα είναι απόλυτη και γι’ αυτό πολλοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ αναρωτιούνται μήπως ψηφίζοντας Ανδρουλάκη τους προκύψει Τσίπρας».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024