Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Πολλά τα πηγαδάκια στη Βουλή, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης για τις υποκλοπές. Στους διαδρόμους είχαν συγκεντρωθεί βουλευτές και δημοσιογράφοι και μιλούσαν για το τι μπορεί να περιμένουμε σήμερα.
Η βασική συζήτηση αφορούσε τις εκλογές. Αν δηλαδή θα πάμε σε κάλπες και πότε. Πολλοί ρωτούσαν ακόμη και αν ο Κ. Μητσοτάκης θα έκανε την έκπληξη και θα ανακοίνωνε ημερομηνία εκλογών.
Σε κάθε περίπτωση το κλίμα στους διαδρόμους θύμιζε προεκλογική περίοδο, υπήρχε ένταση και οι συζητήσεις ήταν έντονες.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!