Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεποχώρι: Ο 70χρονος πυροβόλησε σε ευθεία βολή τα παιδιά

Αλεποχώρι: Ο 70χρονος πυροβόλησε σε ευθεία βολή τα παιδιά

Σε ευθεία βολή κατηγορείται ότι πυροβόλησε τα δύο ανήλικα παιδια ο 70χρονος, σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκε η κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ενας 70χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα κατηγορούμενος ότι πυροβόλησε εναντίον τεσσάρων ανηλίκων που είχαν μπει στην αυλή του σπιτιού του, στο Αλεποχώρι.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο ηλικιωμένος μόλις είδε τους ανήλικους, στην αυλή του σπιτιού του βγήκε έξω και τους πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας 14χρονος και ένας 16χρονος, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέσσερα παιδιά (ένας 17χρονος, ένας 16χρονος και δυο 15χρονοι) τα οποία έκαναν διακοπές στην περιοχή με τις οικογένειές τους, πήγαν έξω από το σπίτι του 70χρονου, όταν εκείνος (όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς) τα πέρασε για κλέφτες, φοβήθηκε και πυροβόλησε με την καραμπίνα του.

Ο δράστης, ωστόσο, δεν πυροβόλησε στον αέρα, αλλά έριξε σε ευθεία βολή, με συνέπεια να τραυματίσει ένα παιδί στο πόδι και ένα άλλο στο μάτι.

Το σπίτι στο οποίο κατοικούσε ο 70χρονος/ Φωτό από protothema.gr

«Με ενοχλούσαν»

Στην αρχική του κατάθεση, σύμφωνα με το protothema.gr, ο 70χρονος υποστήριξε πως τα παιδιά που βρέθηκαν στον χώρο του ήταν πάνω από τέσσερα, ενώ δεν έπεισε τους αστυνομικούς και ο ισχυρισμός του πως είχαν πρόθεση να κλέψουν.

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, καθώς χρησιμοποίησε φυσίγγια μικρής ισχύος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

O 70χρονος αναμένεται να περάσει σήμερα το κατώφλι της Ευελπίδων και ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα αναβαθμίσει την κατηγορία σε βάρος του.

O 70χρονος από την πλευρά του, έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος των παιδιών ενώ ανέφερε πως τον ενοχλούσαν στο παρελθόν, χωρίς όμως η αστυνομία να έχει βρει σχετική καταγγελία στο αρχείο της.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024