Ξανά χωρίς ξένους διαιτητές – Καραντώνης στην Τρίπολη, Φωτιάς στο Ηράκλειο
Χωρίς ξένους διαιτητές και η 2η αγωνιστική της Super League
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της Super League για τη 2η αγωνιστική.
Όπως έγινε και στην 1η αγωνιστική, έτσι και στη 2η δεν υπάρχει κάποιος ξένος διαιτητής, καθώς η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει μόνο Έλληνες.
Για την Τρίπολη, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, ορίστηκε ο Καραντώνης, με VAR τον Ευαγγέλου.
Στην Τούμπα, για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ορίστηκε ο Τζήλος, με VAR τον Μανούχο.
Από την άλλη, στο «Γεντί Κουλέ» για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, διαιτητής ορίστηκε ο Φωτιάς με VAR τον Τζοβάρα.
Στη Ριζούπολη, στο ΑΕΚ – Βόλος, θα «σφυρίξει» ο Παπαδόπουλος, με VAR τον Διαμαντόπουλο, ενώ στο Παναιτωλικός – Άρης διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Παπαπέτρου, με VAR τον Γκάμαρη.
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- LIVE: Λιντς – Γουλβς
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442