Έσπασε την «κατάρα» ο Μασούρας!
Ο Γιώργος Μασούρας βρήκε δίχτυα 5,5 μήνες μετά και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλων Λεμεσού μόλις στο 2ο λεπτό.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Ρέαμπτσουκ έκλεψε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μασούρα που πλάσαρε για το 1-0.
Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ για τον Έλληνα διεθνή μετά από σχεδόν 5,5 μήνες καθώς τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν 2 Μαρτίου του 2022 στο 5-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης όπου είχε πετύχει δύο γκολ.
Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως ο Μασούρας μέχρι σήμερα είχε σκοράρει σε 34 ματς με τον Ολυμπιακό και σε όλα οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη. Αν μη τι άλλο, ευχάριστος οιωνός για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν.
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Η ατάκα του Μοντέρο πριν το Game 4 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι να λέω στους συμπαίκτες μου…»
- Σοκάρει πρώην παίκτης της Ρεάλ: «Έπινα 70 μπύρες σε μία μέρα, πήγαινα μεθυσμένος στην προπόνηση»
- LIVE: Ρόμα – Λάτσιο
- Ανακοίνωση της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στα play offs με Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός και Άρης Betsson – ΑΕΚ
- «Βόμβα» στο Λονδίνο: Νέος προπονητής της Τσέλσι ο Τσάμπι Αλόνσο (pic)
- Επιβεβαίωσε τις επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μουρίνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)
































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442