Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Δήμο Αμαρουσίου

Δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Δήμο Αμαρουσίου

Ολοκληρώθηκε ο ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο κατασκευής Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου Ευρώ.

Ο Δήμος Αμαρουσίου πρόκειται άμεσα να προβεί στη σύναψη εργολαβικής σύμβασης για την  εκτέλεση του έργου «Ανέγερση προσθήκης κατ΄επέκταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, για την δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων» σε συνέχεια ολοκλήρωσης του σχετικού ανοιχτού διαγωνισμού και έγκρισης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

To έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αφορά στην ανέγερση ενός νέου διώροφου κτιρίου, κατάλληλου να στεγάσει μία Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων που αποτελεί τον πυρήνα του έργου, καθώς και επιπλέον αίθουσες διδασκαλίας και βοηθητικούς χώρους και προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός προθεσμίας δώδεκα (12) μηνών σύμφωνα με τη διακήρυξη και τα συμβατικά τεύχη.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρει για το θέμα αυτό: « Σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα, οι Μαρουσιώτες θα έχουν στη διάθεσή τους έναν καινοτόμο πολυχώρο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα της Παιδείας καθώς και των δράσεων και εκδηλώσεων στην πόλη μας».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024