Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις του 6ου προκριματικού ομίλου πανηγύρισε η Εθνική Γυναικών στο βόλεϊ, μετά την άνετη νίκη της με 3-0 επί της Βοσνίας στο Σεράγεβο.
Με 16 μπλοκ και 8 άσσους και ελάχιστα λάθη στο παιχνίδι της η ελληνική ομάδα πήρε και το δεύτερο ντέρμπι του ομίλου κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τώρα ετοιμάζεται για τις δύο αναμετρήσεις με τη Νορβηγία, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου (27/8, 20:30, Μικρα, ΕΡΤ Sports, ελεύθερη είσοδος για τους θεατές).
Τα σετ: 0-3 (13-25, 20-25, 19-25) σε 72′
*Οι πόντοι της Βοσνίας προήλθαν από 1 άσσο, 31 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 15 λάθη αντιπάλων και της Ελλάδας προήλθαν από 8 άσσους, 40 επιθέσεις, 16 μπλοκ και 11 λάθη αντιπάλων.
*Στο Ευρωβόλεϊ 2023 προκρίνονται οι δύο πρώτοι από τους έξι προκριματικούς ομίλους. Σε περίπτωση ισοβαθμίας των ομάδων τα κριτήρια για τη βαθμολογία είναι κατά σειρά:
1.νίκες 2.βαθμοί 3.συντελεστής σετ 4.συντελεστής πόντων 5.αποτελέσματα στους μεταξύ τους αγώνες
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».