Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, με τους ανθρώπους της χώρας να παίρνουν την απόφαση πριν από λίγες μέρες να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα παίρνοντας ένα σημαντικό ρίσκο.
Σύμφωνα με όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, υπάρχουν καταφύγια σε απόσταση 500 μέτρων από όλα τα γήπεδα που διεξάγονται οι αναμετρήσεις, ώστε να μπορούν όσοι βρίσκονται στο γήπεδο να τα χρησιμοποιήσουν.
Το καταφύγιο χρειάστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λβιβ με τη Μέταλιστ. Το παιχνίδι διεκόπη τρεις φορές με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να σπεύδουν να προστατευθούν μόλις ακούστηκαν οι σειρήνες της πόλης.
Η πρώτη διακοπή έγινε λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει για πρώτη φορά, η δεύτερη λίγο πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, ενώ η τρίτη και τελευταία ήταν στο 50ο λεπτό του ματς.
?⚽️| Jogadores de Rukh Lviv e Metalist Kharkiv se refugiaram em um bunker antiaéreo depois que um alarme aéreo disparou antes do início da partida. pic.twitter.com/28gBFuAVAn
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο 45+1' του α' μέρους ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ροντινέι άντεξε στο μαρκάρισμα, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 – Δείτε τα δύο γκολ.