Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πνιγμός 6χρονης: «Αφησε το παιδί να πνίγεται και πήγε να βρει φορτιστή;»

Πνιγμός 6χρονης: «Αφησε το παιδί να πνίγεται και πήγε να βρει φορτιστή;»

Συγκλονίζει η περιγραφή του ψαροντουφεκά για το πώς εντόπισε πρώτος το άψυχο σώμα της 6χρονης Αμέλιας σε παραλία στην Κόρινθο, ενώ ο ίδιος ψάρευε

Νέα σοβαρά ερωτήματα, αλλά και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προκύπτουν από τις δηλώσεις που παραχώρησε στο MEGA και την εκπομπή Live News ο ψαροντουφεκάς που εντόπισε νεκρή την 6χρονη Αμέλια κάτω από τη βάρκα στην παραλία της Κορίνθου.

Λίγη ώρα μετά την απολογία του πατέρα, ο κ. Παύλος Μπουνάς στάθηκε στο γεγονός ότι πατέρας και παιδί έτρωγαν πολύ μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε ο πνιγμός, αλλά και ότι, όταν επέστρεψε ο πατέρας, τα ρούχα του ήταν στεγνά.

Διαβάστε επίσης: Ερωτήματα για τον πνιγμό της 6χρονης στην Κόρινθο – Το παιδί βρέθηκε με τα ρούχα του

«Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας γονιός που ξέρει ότι το παιδί του έχει φάει, μπορεί στη συνέχεια να το πάει για μπάνιο. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ενώ έτρωγαν σε μια ταβέρνα στα Ισθμια, όπου υπήρχε τόσος κόσμος τριγύρω, αποφάσισε να οδηγήσει 6-7 χιλιόμετρα και να πάει σε μια απομακρυσμένη παραλία που εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς. Αλλες παραλίες που ήταν πιο κοντά από το σημείο που έτρωγαν είχαν κόσμο που θα μπορούσαν να είχαν βοηθήσει να σωθεί το παιδί» είπε αρχικά ο κ. Μπουνάς.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, βρήκε το παιδί «μπλε» χωρίς να μπορεί να υπολογίσει πόση ώρα είχε περάσει από τη στιγμή που έπεσε στο νερό.

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στην Κόρινθο

«Αφησε το παιδί να πνίγεται και πήγε να βρει φορτιστή;»

«Δεν μπορώ να ξέρω πόση ώρα μπορεί να έμεινε το παιδί στο νερό. Θα μπορούσε να είναι από 20 λεπτά, αλλά μέχρι και ώρα, ή ώρες. Δεν μπορώ να το πω εγώ αυτό. Αλλά όταν τράβηξα το παιδί στην επιφάνεια και το έβγαλα έξω, το παιδί ήταν μπλε και προφανώς ήταν νεκρό, κάτι που διαπιστώθηκε αργότερα από τους διασώστες και το νοσοκομείο. Εγώ όμως, αυτό που δεν μπορώ να εξηγήσω στον εαυτό μου είναι το πώς ένας πατέρας άφησε το παιδί του μέσα στο νερό, έφυγε και πήγε να φορτίσει το κινητό του για να πάρει τηλέφωνο και να ζητήσει βοήθεια. Δηλαδή, δεν μπορούσε να πέσει στο νερό και να το τραβήξει, δεν μπορούσε και να πάει σε κάποιο κοντινό σπίτι και να φωνάξει »βοήθεια»;» αναρωτήθηκε ο ψαροντουφεκάς, εκφράζοντας απορίες και ερωτήματα που ήδη ερευνούν οι Αρχές.

Οσον αφορά στο θέμα των ρούχων του παιδιού αλλά και του πατέρα που, όπως λέει ήταν στεγνά, ο κ. Μπουνάς, αφήνει αιχμές.

«Το παιδί έπεσε στη θάλασσα φορώντας τα ρούχα και τα πέδιλα από τη βόλτα και το φαγητό στην ταβέρνα. Πώς μπορεί να το έβαλε ο πατέρας στη θάλασσα έτσι; Και με ένα σωσίβιο που δεν ήταν δεμένο πάνω στο παιδί που δεν ήξερε κολύμπι. Επίσης, αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση από τη στιγμή που επέστρεψε ο πατέρας στο σημείο, είναι ότι ο ίδιος φορούσε στεγνά ρούχα. Πώς γίνεται αυτό; Αφού είπε ότι αρχικά κολύμπησε στο νερό, τι έκανε μετά; Πήγε και άλλαξε ρούχα, ενώ το παιδί του πνιγόταν;».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024