Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόρινθος: Eνδείξεις εγκληματικής ενέργειας για τον πνιγμό της 6χρονης

Κόρινθος: Eνδείξεις εγκληματικής ενέργειας για τον πνιγμό της 6χρονης

Δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα για τον θάνατο της 6χρονης

Τα σκοτεινά σημεία κάτω από τα οποία έγινε το τραγικό συμβάν στο Καλαμάκι Κορίνθου, με ένα εξάχρονο κορίτσι να χάνει τη ζωή του από πνιγμό μέσα στη θάλασσα, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αρχές.

Στον πατέρα του παιδιού ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Ο ίδιος είπε ότι δεν βούτηξε να σώσει το παιδάκι γιατί είχε άσθμα.

Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια

«Υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας για τον τραγικό θάνατο της 6χρονης που πνίγηκε στη θάλασσα στην Κόρινθο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωϊνή Ενημέρωση», έχει ανοίξει η δικογραφία για την υπόθεση και γίνεται σοβαρό προανακριτικό έργο από τις αρχές. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται και η απολογία του πατέρα της 6χρονης που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες «απτές αποδείξεις»

«Όλα ακόμα είναι στο επίπεδο υποψίας» τόνισε ο κ. Μπαλάσκας, εκτιμώντας ότι μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες θα υπάρχουν «απτές αποδείξεις» ώστε να κλείσει ο φάκελος και να αποσταλεί στην αρμόδια εισαγγελία.

«Περιμένουμε τουλάχιστον μέσα στα επόμενα τρια 24ωρα να υπάρχουν απτές αποδείξεις για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον φάκελο και να τον παραδώσουμε στην εισαγγελία», ανέφερε συγκεκριμένα.

Τι έχει δηλώσει ο πατέρας του παιδιού

Ο πατέρας, δήλωσε χθες στους λιμενικούς ότι είχε βάλει στο παιδί του σωσίβιο και κολυμπούσε μαζί του στο νερό.

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα αλλά του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στο βυθό σε βάθος 6 μέτρων, με τον πατέρα της να δηλώνει ότι δεν μπόρεσε να βουτήξει για να σώσει το παιδί καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με άσθμα.

Σύμφωνα με όσα είπε, βγήκε στη στεριά να αναζητήσει βοήθεια, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν είχε μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο και περπάτησε αρκετή ώρα για να βρει κάποιον.

Τελικά, η εντοπίστηκε από ψαροντουφεκά κάτω από μια βάρκα, ο οποίος την έβγαλε στη στεριά και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024