Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντέμι Λοβάτο: « Ξεκίνησα τα οπιούχα από την ηλικία των 12»

Ντέμι Λοβάτο: « Ξεκίνησα τα οπιούχα από την ηλικία των 12»

Η Ντέμι Λοβάτο αποκάλυψε πως η πρώτη της επαφή με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ ήταν στην ηλικία των 12 ετών μετά από ένα ατύχημα.

Η Ντέμι Λοβάτο βρέθηκε καλεσμένη στο επεισόδιο του podcast «Call her daddy» και μίλησε για τους πειραματισμούς της με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ από τα εφηβικά της χρόνια.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο παρελθόν πως είχε βρεθεί λίγο πριν τον θάνατο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Αυτή τη φορά αποκάλυψε πως ξεκίνησε τους πειραματισμούς της με τα ναρκωτικά  από την ηλικία των 12 μετά από ένα ατύχημα. Ήδη είχε ξεκινήσει να πίνει αλκοόλ επειδή έψαχνε έναν τρόπο διαφυγής από την καθημερινότητα της.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη τραγουδίστρια είπε: «Άρχισα να πειραματίζομαι για πρώτη φορά όταν ήμουν 12 ή 13 ετών. Έπαθα ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και μου συνταγογράφησαν οπιούχα. Η μαμά μου δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να κλειδώσει τα οπιούχα από τη 13χρονη κόρη της, αλλά εγώ έπινα ήδη σε εκείνο το σημείο. Είχα δεχτεί bullying και συνέχιζα να δέχομαι και γι’ αυτό έψαχνα τρόπο διαφυγής».

Μόλις η μητέρα της διαπίστωσε πόσα πολλά χάπια καταναλώνονταν τα πήρε και τα «κλείδωσε». Η Ντέμι όμως, είχε ξεκινήσει ήδη την κατανάλωση αλκοόλ! Σύμφωνα με την ίδια, έπινε πολύ από τα πρώιμα εφηβικά της χρόνια ενώ η πρώτη φορά που κατανάλωσε αλκοόλ ήταν όταν έκλεψε μπύρα από το ψυγείο του πατριού της. Είπε ότι το περιστατικό «θα έπρεπε να ήταν μια μεγάλη κόκκινη σημαία».

Η τραγουδίστρια από το Disney Channel, αποκάλυψε πως αργότερα πειραματίστηκε και με την κοκαΐνη. Συγκεκριμένα είπε: «Στα 17 μου, ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα κοκαΐνη και, σαν να, μου άρεσε πάρα πολύ. Μετά εθίστηκα τόσο που πήγα σε θεραπεία αμέσως μετά τα 18 μου».

Όταν τελικά δέχτηκε βοήθεια, η ομάδα της ήταν πολύ υποστηρικτική διότι το περίμεναν πολύ καιρό.

Ο έρωτας

Η Ντέμι Λοβάτο μίλησε και για τη νέα της σχέση χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του συντρόφου της ενώ αποκάλυψε τι αναζητεί σε έναν έρωτα.

«Πρέπει να γελάω. Έχω βγει με ανθρώπους που ήταν όμορφοι ή σέξι… Εξακολουθώ να σκέφτομαι »το άτομο με το οποίο βγαίνω είναι τόσο καυτό και τόσο σέξι» και παθαίνω εμμονή. Αλλά όπως, όλα έτσι και αυτό περνάει τελικά με τον καιρό. Γερνάμε, φαινόμαστε ξεθωριασμένοι και τέτοια πράγματα. Πρέπει να βρεις κάποιον που σε καταλαβαίνει απόλυτα. Αλλά, το πιο σημαντικό για μένα, είναι να με κάνει να γελάω».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024