Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουρίνιο: Ο Βαϊνάλντουμ θα μείνει εκτός δράσης πολύ καιρό

Μουρίνιο: Ο Βαϊνάλντουμ θα μείνει εκτός δράσης πολύ καιρό

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε τη στήριξή του προς τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό

Τη στήριξή του στον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης κατά τη διάρκεια της προχθεσινής απογευματινής προπόνησης, εξέφρασε ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ο ολλανδός μέσος θα μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην τελική φάση του Μουντιάλ, η οποία αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου.

Σε μήνυμα που «ανέβασε» στο Instagram, ο 59χρονος τεχνικός τονίζει αρχικά ότι: «Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι σκ@@@. Μέσα σε μόνο 2 εβδομάδες, ο «Τζίνι» έγινε ένας από εμάς, εξαιτίας των ανθρώπινων αρετών του (ξέραμε ήδη τις ποδοσφαιρικές αρετές του). Δυστυχώς, σε ένα πολύ ατυχές ατύχημα, είχε έναν κακό τραυματισμό, που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγώνες πολύ καιρό».

Στη συνέχεια ο Μουρίνιο υπερασπίστηκε τον νεαρό Φέλιξ Αφένα-Γκιάν, για τον οποίο «κυκλοφόρησε» η φήμη ότι ευθύνεται για τον τραυματισμό του Βαϊνάλντουμ, υπογραμμίζοντας: «Όμως, δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο που είναι σκ@@@ κάποιες φορές, οι άνθρωποι μπορούν επίσης να είναι… Αυτοί που ξεκίνησαν τις φήμες ότι ένα κορυφαίο παιδί, όπως ο Φέλιξ, μπορεί να είναι υπεύθυνο γι’ αυτό που συνέβη, είναι πραγματικά αποβράσματα».

Η Ρόμα δεν έχει ανακοινώσει το ακριβές διάστημα της απουσίας του παίκτη από τους αγωνιστικούς χώρους. Το Sky Sport Italy ανέφερε ότι θα γίνουν περισσότερες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του ολλανδού μέσου μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες και πως από αυτές θα κριθεί εάν θα επιλεγεί το χειρουργείο ή όχι.

Η Ολλανδία μετέχει στον 1ο όμιλο του Μουντιάλ, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη (21/11), τον Ισημερινό (25/11) και το Κατάρ (29/11).

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024