Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
FY: «Πολλά πράγματα δεν θα γίνονταν τώρα αν ζούσε ο Mad Clip»

FY: «Πολλά πράγματα δεν θα γίνονταν τώρα αν ζούσε ο Mad Clip»

Ο γνωστός τράπερ έχασε τη ζωή του στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο FY και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Mad Clip, με τον οποίον είχαν μια βαθιά φιλία επί χρόνια.

Ο τράπερ, μιλώντας για τον αδικοχαμένο φίλο του, περιέγραψε στο περιοδικό OK! τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατό του και έκανε ειδική μνεία στη ραπ σκηνή.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα είπε

Αυτή τη στιγμή έχεις τα χρήματα να κάνεις πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι συνομήλικοι σου.

Όταν είχα πρωτοέρθει στα νότια προάστια στα 16 μου, έλεγα «μια μέρα εδώ θα μείνω». Το 2019 έβγαλα αρκετά χρήματα, έλεγα «τώρα τι θα τα κάνω αυτά τα λεφτά;». Έτσι, μέσα στην καραντίνα μετακόμισα στην Αθήνα, που καλώς ή κακώς έχει καλύτερο δίκτυο. Ακόμα και στην καραντίνα, όταν όλοι ήταν μέσα, εμείς μαζευόμασταν στο μακαρονάδικο του Mad Clip.

Τώρα που έχει περάσει καιρός από τον θάνατο του…

Έντεκα μήνες.

Πες μου την πρώτη εικόνα σας που σου έρχεται στο μυαλό.

Νοέμβρης 2020, Αττική οδός, στο αυτοκίνητο του, να ακούμε το Turn on the lights του Future και να τραγουδάμε. Είναι τόσο έντονη η παρουσία του στο μυαλό μου, τόσο φρέσκια η ανάμνηση του που ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έχει «φύγει». Νιώθω σχεδόν ότι ξέρω τι κάνει τώρα, ότι θα περάσει με το αμάξι του κάτω από το σπίτι μου.

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά το γεγονός ότι τον αγαπούσαν όλοι και είχε πολλούς φίλους μάς το έκανε με έναν τρόπο λίγο πιο εύκολο. Όλοι είχαμε να λέμε τα καλύτερα. Μοιραζόμασταν τον πόνο μας. Σίγουρα πιο δύσκολο ήταν για την οικογένεια του. Ακόμα και το Instagram είναι πιο άδειο χωρίς εκείνον. Ρε φίλε, η ραπ σκηνή έχει χαζέψει εντελώς, είναι όλοι στον κόσμο τους. Πολλά πράγματα που γίνονται τώρα δεν θα γίνονταν αν ζούσε ο Mad Clip. Ήταν διπλωμάτης, κρατούσε τις ισορροπίες.

Θυμίζουμε ότι ήταν 2 Σεπτεμβρίου 2021 όταν ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η Porsche που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, έπεσε πρώτα σε μία κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους θαυμαστές του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μαδιά, πραγματογνώμονα της οικογένειας του Mad Clip», ο τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Είναι πολλές οι εικασίες και οι υποθέσεις που υπάρχουν. Για 1.000 λόγους μπορεί να μας φύγει ένα αυτοκίνητο στην ευθεία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ειδικός πραγματογνώμονας ανέφερε ότι το παράδοξο από την αρχή της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του τραγουδιστή πήρε κανονικά την στροφή και έπειτα έχασε τον έλεγχο, στην ευθεία, πριν καταλήξει στο δέντρο.

«Το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και έφυγε στην ευθεία. Αυτό μας προβλημάτισε από την αρχή, μήπως κάποιο όχημα είχε μπει μπροστά του, κάποιο ζώο, κάποιος άνθρωπος», υπογράμμισε ο ίδιος.

Τέλος, επισήμανε ότι ο δρόμος δεν ήταν ολισθηρός καθώς δεν υπήρχαν νερά πουθενά στο σημείο, ενώ και τα λάστιχα του αυτοκινήτου, παρότι αγωνιστικά, ήταν σε καλή κατάσταση και ασφαλή για οδήγηση και σε κοινούς δρόμους.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024