Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δραματικές περιπέτειες του Πλάθιντο Ντομίνγκο

Οι δραματικές περιπέτειες του Πλάθιντο Ντομίνγκο

Ο Πλάθιντο Ντομίνγκο, λίγα χρόνια μετά τις κατηγορίες για παρενόχληση διάσημων γυναικών συναδέλφων του, αντιμετωπίζει καινούργιες, πολύ χειρότερες αυτή τη φορά,

Κάνε τον εαυτό σου να αισθανθεί όμορφα στις θέσεις αυτού του ιστορικού, εκθαμβωτικού θεάτρου και άρχισε να ονειρεύεσαι. Η περίφημη «La Traviata» στην «Arena di Verona» μόλις έχει ξεκινήσει. Ενα χρυσαφένιο, υπέροχο φως λούζει τα μέλη της ορχήστρας, οι θεατές κρατούν την αναπνοή τους. Οι καμπάνες χτυπούν. Οι πρωταγωνιστές ανεβαίνουν στη σκηνή. Ολα αυτά περίπου ενάμιση μήνα πριν, σε ένα από τα εμβληματικότερα και ωραιότερα θέατρα στον κόσμο. Μαγικές στιγμές και οι συντελεστές μάς καλούν σε ένα ονειρικό ταξίδι, ακριβώς όπως έχω αναφέρει στην αρχή του κειμένου. Οπερες εκπληκτικές αυτό το καλοκαίρι στην Arena di Verona με «Carmen» του Μπιζέ, «Aida» του Βέρντι, «Nabucco» επίσης του Βέρντι, «Turandot» του Πουτσίνι. Βέβαια, τα δρώμενα στην Arena di Verona περνούν σε δεύτερο επίπεδο για τον κόσμο της όπερας μετά τις εξελίξεις με τον Πλάθιντο Ντομίνγκο, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί επίσης εκεί σε ένα super gala στις 25 Αυγούστου.

Και αυτό διότι ο Πλάθιντο Ντομίνγκο, λίγα χρόνια μετά τις κατηγορίες για παρενόχληση διάσημων γυναικών συναδέλφων του, αντιμετωπίζει καινούργιες, πολύ χειρότερες αυτή τη φορά, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, εισαγγελείς στο Μπουένος Αϊρες συνέδεσαν τον διάσημο τενόρο με εγκληματική οργάνωση που δρούσε στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. Οι δραστηριότητές της περιλάμβαναν και το trafficking ανηλίκων. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η τοπική αστυνομία πραγματοποίησε πενήντα εφόδους σε επιχειρήσεις της οργάνωσης που λειτουργούσαν σαν «βιτρίνα» των πραγματικών σκοπών της, ενώ έγιναν και 19 συλλήψεις. Παράλληλα, σε ειδησεογραφικά μέσα στη Λατινική Αμερική μεταδίδονται αποσπάσματα ηχογραφήσεων, όπου ακούγεται η φωνή ενός άνδρα να συνομιλεί και να κάνει σχέδια με μέλη του συγκεκριμένου κυκλώματος. Σύμφωνα με τις Αρχές, η φωνή δεν ανήκει σε κανέναν άλλο παρά στον Πλάθιντο Ντομίνγκο!

Στις ίδιες ηχογραφήσεις, με άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία καταγραφής, φέρεται ο άνδρας – που σύμφωνα με τις Αρχές είναι ο Ντομίνγκο – να κανονίζει ραντεβού για ερωτική συνεύρεση με μια γυναίκα. Η ίδια γυναίκα, σε άλλη ηχογράφηση, φαίνεται να επικοινωνεί με τον αρχηγό του εγκληματικού κυκλώματος για να επιβεβαιώσει τα σχέδιά της με έναν άνδρα τον οποίο αποκαλεί «Πλάθιντο».

Σε κάθε περίπτωση, αν όλα αυτά επαληθευτούν, ο μεγάλος Ντομίνγκο όχι μόνο θα πέσει από τον ολόχρυσο θρόνο του στο βασίλειο της όπερας, αλλά το στίγμα θα τον ακολουθεί για πάντα…

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024