Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στραβοπάτημα» για τη Μίλαν στην έδρα της Αταλάντα

«Στραβοπάτημα» για τη Μίλαν στην έδρα της Αταλάντα

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε με το καλημέρα της σεζόν η Μίλαν, η οποία έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Αταλάντα. Ίδιο σκορ και στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπολόνια και την Βερόνα.

Φρένο της Αταλάντα στη Μίλαν

Οι «μπεργκαμέσκοι» ήταν ανώτεροι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να βρίσκει την ισοφάριση, αλλά να μην γλιτώνει την γκέλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να μετουσιώσουν την κυριαρχία του σε γκολ με τον Μαλινόφσκι στο 29′.

Διαβάστε επίσης: Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-7: Σοκ και δέος…

Ο Ουκρανός επιθετικός επιχείρησε ξανά να σκοράρει από μακριά στο τέλος του 1ου μέρους και στο 2ο ημίχρονο οι «ροσονέρι» συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και να δημιουργούν πολλές τελικές. Σε ένα τρίλεπτο μεγάλης πίεσης, έχασαν δύο ευκαιρίες, αλλά στην τρίτη προσπάθεια ο Μπενασέρ ισοφάρισε σε 1-1 στο 68′.

Στη συνέχεια το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Ντζιμσίτι (82’ Οκόλι), Χάτεμπουρ, Ντεμιράλ, Μέλε (89’ Ζορτέα), Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (73’ Σκαλβίνι), Μαλινόβσκι (73’ Λούκμαν), Κοουπμάινερς, Σαπάτα (73’ Μουριέλ)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (84’ Φλορέντσι), Ερναντές, Τομόρι, Καλουλού, Μπενασέρ, Τονάλι, Ρέμπιτς (58’ Ζιρού), Λεάο (66’ Λεάο), Μπραΐμ Ντίαθ (58’ Ντε Κετελάρ), Μεσίας.

Στο έτερο ματς της βραδιάς Μπολόνια και Βερόνα μοιράστηκαν από ένα βαθμό (1-1). Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Αρναούτοβιτς στο 21′, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Λάζοβιτς στο 43′.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Μπονιφάτσι, Κάσιους (64’ Λυκογιάννης), Καμπιάσο, Μεδέλ, Σκούτεν, Σοριάνο (65’ Βινιάτο), Ντομίνγκεθ, Αρναούτοβιτς, Ορζολίνι

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Ρέτσος, Φαραόνι (52’ Τεράτσιανο), Γκίντερ, Κόπολα, Ταμέζ, Λάζοβιτς, Χόνγκλα (81’ Βελόσο), Ίλιτς, Λαζάνια, Ανρί (89’ Ντζούριτς)

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024