Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Λίβερπουλ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είδε Εβερτον - Νότιγχαμ Φόρεστ - «Αξίζαμε τη νίκη, θα γράψουμε ιστορία»

Στο Λίβερπουλ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είδε Εβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ – «Αξίζαμε τη νίκη, θα γράψουμε ιστορία»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Εβερτον και αποκάλυψε το όραμά του για τους Reds.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ άρχισε να μαζεύει βαθμούς και εκτός έδρας. Στην 3η αγωνιστική της Premier League, οι Reds αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Εβερτον στο Γούντισον Παρκ, ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Στιβ Κούπερ προηγούνταν έως το 88ο λεπτό, με γκολ του Μπρέναν Τζόνσον (81′), αλλά μια κακή στιγμή στην ανασταλτική της λειτουργία επέτρεψε στον Γκρέι να ισοφαρίσει και της στέρησε το «τρίποντο».

Ο ισχυρός άνδρας του αγγλικού συλλόγου, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ταξίδεψε στο Λίβερπουλ και παρακολούθησε από κοντά την ομάδα του στην αναμέτρηση με τα «ζαχαρωτά». Μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, υποστήριξε ότι η ομάδα του έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Εβερτον, αλλά παράλληλα μίλησε για τα καλύτερα αποτελέσματα που θα έρθουν.

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να γράψουμε τη δική μας ιστορία»

«Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε. Η Εβερτον δεν ήταν στην καλύτερή της κατάσταση και ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Είμαι στενοχωρημένος γιατί δεν κερδίσαμε», είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παίξουμε ακόμη καλύτερα, οι μεταγραφές που έχουμε κάνει θα μας βοηθήσουν και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Σχετικά με το όραμά του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν έκρυψε τις βλέψεις του να οδηγήσει την ομάδα των East Midlands σε υψηλές κορυφές και μεγάλες επιτυχίες: «Η Νότιγχαμ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Με ακόμη μεγαλύτερα γράμματα».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ, υπό τη διοικητική ηγεσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, επέστρεψε φέτος στην Premier League μετά από 23 χρόνια απουσίας. Στην πρεμιέρα της κορυφαίας τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου ηττήθηκε (2-0) από τη Νιουκάστλ, αλλά στη συνέχεια νίκησε τη Γουέστ Χαμ (1-0) στο «Σίτι Γκραουντ» του Νότιγχαμ και σήμερα έφτασε τους 4 βαθμούς, μετά την ισοπαλία με την Εβερτον.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί για τη Φόρεστ είναι «φωτιά», καθώς μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Γκρίμσμπι (23/08) για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, την 4η αγωνιστική η ομάδα του Στιβ Κούπερ θα υποδεχθεί την αήττητη Τότεναμ (28/08) του Αντόνιο Κόντε και την 5η αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για την πιο δύσκολη αποστολή της χρονιάς, κόντρα στην πρωταθλήτρια Σίτι (31/08) του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024