Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1: Ανατροπή και τριάρα για τους Περιστεριώτες

Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1: Ανατροπή και τριάρα για τους Περιστεριώτες

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο Περιστέρι με τον Νέιρα (34’), αλλά ο Ατρόμητος γύρισε το παιχνίδι με τους Τζαβίδα (39’), Μουνίθ (45+3’) και Κιάρτανσον (73’).

Με το… δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος, με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί εντός έδρας με ανατροπή 3-1 του ΟΦΗ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34’ με τον Νέιρα, αλλά οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και με γκολ των Τζαβίδα (39’), Μουνίθ (45+3’) και Κιάρτανσον (73’) έφτασαν στη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος είχε τρεις ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι ο Ατρόμητος έχασε και πέναλτι στο 51’, με τον Μουνίθ να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Στέφενς.

Το πρώτο 20άλεπτο κύλησε χωρίς κάποια μεγάλη φάση, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απέναντι στον ΟΦΗ. Στο 21’ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, με τον Μουνίθ.

Ο Ισπανός εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Περιστεριώτες, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Το ίδιο και το σουτ που επιχείρησε έξι λεπτά αργότερα. Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του αγώνα, άνοιξαν το σκορ με τον Νέιρα. Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Τοράλ και με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία του Γιαννιώτη έκανε το 1-0 για τους Κρητικούς.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε μόλις για πέντε λεπτά, με τον Ατρόμητο στο 39’ να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Τζαβίδα. Ο Κλωναρίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο νεαρός επιθετικός του Ατρομήτου με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έκαναν την ολική ανατροπή με τον Μουνίθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε την προβολή, μετά την πάσα του Κλωναρίδη και το 2-1 για την ομάδα του Κόλμαν.

Ο Ατρόμητος, έχοντας πλέον προβάδισμα, μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51’ ο Τζαβίδας κέρδισε πέναλτι από τον Γιοχού, με τον Μουνίθ όμως να στέλνει την μπάλα δεξί δοκάρι της εστίας του Στέφενς. Στο 58’ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 2-2 με τον Λάρσον, αλλά η προσπάθεια του Σουηδού δεν κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννιώτη. Στη συνέχεια οι παίκτες του Κόλμαν διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και μάλιστα στο 73’ έκαναν το 3-1, με τον Κιάρτανσον. Ο Κλωναρίδης έκανε το γύρισμα και ο Κιάρτανσον με προβολή στο δεύτερο δοκάρι «σφράγισε» ουσιαστικά το τρίποντο της νίκης για την ομάδα του Περιστερίου. Οι Κρητικοί στα εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με το 3-1 να μένει μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κουέν, Κλωναρίδης (78’ Ροτάριου), Μουνίθ (67’ Έρλινγκμαρκ), Ρομπάιγ (79’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (58’ Κιάρτανσον).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (56’ Βούρος), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (70’ Θοράριρσον), Μεγιάδο (70’ Στάικος), Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης (57’ Μαρινάκης), Τοράλ, Ντίκο (81’ Θεοδοσουλάκης).

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024