Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζο Μπάιντεν: Η πρώτη ποδηλατάδα μετά την περιπέτεια με τον κοροναϊό

Τζο Μπάιντεν: Η πρώτη ποδηλατάδα μετά την περιπέτεια με τον κοροναϊό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποφάσισε να πάρει το ποδήλατο του και να κάνει μία βόλτα στη θάλασσα, ενώ δεν ξέχασε τους καλούς τρόπους του και χαιρέτησε τους λουόμενους που λιάζονταν εκείνη την ώρα.

Πώς θα σου φαινόταν αν έκανες αμέριμνος την ηλιοθεραπεία σου και ξαφνικά άκουγες μία φωνή από πίσω σου, γυρνούσες και ξαφνικά έβλεπες τον Τζο Μπάιντεν; 

Αυτό έπαθαν οι λουόμενοι στην Νότια Καρολίνα, όταν ξαφνικά γύρισαν το κεφάλι τους και είδαν τον Τζο Μπάιντεν να κάνει ποδήλατο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποφάσισε να πάρει το ποδήλατο του και να κάνει μία βόλτα στη θάλασσα, μιας και είχε μείνει «κλεισμένος» τόσο καιρό εξαιτίας του κοροναϊού, ενώ δεν ξέχασε τους καλούς τρόπους του και χαιρέτησε τους λουόμενους που λιάζονταν εκείνη την ώρα.

Φυσικά μαζί με τον Τζο Μπάιντεν υπήρχε ένας…όχλος από άτομα της ομάδας ασφαλείας του, οι οποίοι είχαν πάρει κι εκείνοι το ποδήλατό τους και τον συνόδευαν.

Αυτή τη φορά δεν… έπεσε

Αυτή τη φορά ο Τζο Μπαίντεν πάντως φάνηκε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με το ποδήλατό του, ώστε να μην επαναληφθούν οι προηγούμενες κακοτοπιές.

Υπενθυμίζεται πως o Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, 79 ετών, έπεσε από το σταματημένο ποδήλατό του τον Ιούνιο στο Ντέλαγουερ.

Τότε ο Αμερικανός πρόεδρος προσπάθησε να σταματήσει για να μιλήσει με περαστικούς και με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν αλλά δυσκολεύτηκε να κατεβάσει το πόδι του από το πετάλι και έπεσε πλαγίως, ενώ το ποδήλατο ήταν ακινητοποιημένο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024