Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν: Αδέλφια μου, είναι γνωστό πως μας περιμένει ένας τάφος δύο κυβικών μέτρων

Ερντογάν: Αδέλφια μου, είναι γνωστό πως μας περιμένει ένας τάφος δύο κυβικών μέτρων

Στον τελικό προορισμό του ανθρώπου, «έναν τάφο δύο κυβικών μέτρων», αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια ομιλίας του σε κομματική στελέχη.

Σε υπαρξιακά… πεδία ενεπλάκη ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια ομιλίας του σε κομματικά στελέχη με αφορμή τη συμπλήρωση 21 χρόνων από την ίδρυση του κυβερνητικού κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (φωτογραφία, επάνω, από το YouTube).

«Μια μέρα θα φύγουμε…»

«Από τη μέση Ασία ως τα Βαλκάνια και από την Αφρική και σε όλα τα σημεία του κόσμου, εμείς έχουμε ακόμη πολλές ελπίδες να παράσχουμε στα εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων των, οποίων η καρδιά και τα μάτια έχουν στραφεί προς την Τουρκία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τούρκος πρόεδρος, όπως σημειώνουν τα tourkikanea.gr.

Δείτε ακόμα – Τουρκία: Εισαγγελείς, αστυνομικοί και εθελοντές ψάχνουν προσβολές στον Ερντογάν – 160.000 διώξεις

Μετριάζοντας στη συνέχεια τον λόγο του και δίνοντας ανθρώπινη διάσταση στην ύπαρξή του είπε ότι «όπως όλοι έτσι και εμείς μια μέρα θα φύγουμε από αυτόν τον θνητό κόσμο. Και αδέρφια μου είναι γνωστό πως μας περιμένει ένας τάφος δύο κυβικών μέτρων».

Η σπατάλη…

Ο Tεμέλ Καραμολάογλου, πρόεδρος του κόμματος Ευημερίας, που φαίνεται να μην συμμερίζεται την ταπεινότητα του Ερντογάν, δήλωσε:

«Αυτό που μας συνθλίβει τόσο είναι η διαφθορά, αλλά να είστε σίγουροι πως ακόμα περισσότερο και από την διαφθορά, είναι η σπατάλη».

Και πρόσθεσε: «Μεταβαίνεις σε ένα μέρος και πας με 100 αυτοκίνητα. Πας σε μία χώρα και πας με δέκα αεροσκάφη. Μήπως νομίζετε ότι επειδή δεν φαίνονται εμείς δεν τα ξέρουμε»;

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024