Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λύση στο πρόβλημα ύδρευσης δρομολογείται στην Αμφιλοχία

Λύση στο πρόβλημα ύδρευσης δρομολογείται στην Αμφιλοχία

Λύση για την Αμφιλοχία δίνεται αναφορικά με την ύδρευση του Δήμου. «Η Αμφιλοχία επιτέλους θα πιει νερό» δήλωσε ο Δήμαρχος καταδεικνύοντας το μεγάλο πρόβλημα δεκαετιών που οδεύει προς επίλυση.

Οριστική επίλυση στο πρόβλημα της υδροδότησης, το οποίο ταλαιπωρεί εδώ και δεκαετίες την Αμφιλοχία, επιφέρει η έγκριση της ένταξης του έργου «Ενίσχυση Υδροδότησης Αμφιλοχίας από νέα γεώτρηση στη θέση Παληάμπελα Γιαννοπούλων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», συνολικού κόστους 3.972.200,00€, από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Η υλοποίηση του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή νέου εξωτερικού υδραγωγείου,  δικτύου αγωγών μεταφοράς πόσιμου νερού από γεώτρηση στη θέση «Παληάμπελα» Γιαννοπούλων, καθώς και τα απαραίτητα αντλιοστάσια και δεξαμενές αποθήκευσης.

«Επιτέλους η Αμφιλοχία θα πιει νερό. Πετύχαμε άλλη μια σημαντική εξέλιξη στο ζήτημα της υδροδότησης της Αμφιλοχίας, αφού εντάξαμε το σχετικό έργο σε πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εκκινήσουν οι διαδικασίες της προκήρυξης και της εγκατάστασης αναδόχου. Πρόκειται για μια σαφώς πολύ ευχάριστη εξέλιξη, αφού η ενίσχυση της υδροδότησης αποτελεί τόσο έργο ουσιαστικής βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών όσο και ανάπτυξης όλης της περιοχής», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας.

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024