Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης της 56χρονης Γεωργίας
Zητά από την ελληνική Δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη και παραδειγματική στην ετυμηγορία της ώστε να μην κινδυνέψει καμία άλλη μάνα, κόρη ή αδελφή
Συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης της 56χρονης Γεωργίας, η οποία την Κυριακής της 31ης Ιουλίου δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της σε χωριό του δήμου Ρεθύμνου.
Η ίδια περιγράφει τη μητέρα της ως μια γυναίκα αισιόδοξη και αγωνίστρια της ζωής και ότι «θυσιάστηκε στο βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής, μιας τιμής που δεν αναγνωρίζει ως ανθρώπινη οντότητα τη γυναίκα, με όνειρα, επιθυμίες και επιλογές αλλά τη λογίζει ως ιδιοκτησία που όποτε θέλεις την πουλάς, όποτε θέλεις την καταπατάς και όποτε θέλεις της βάζεις φωτιά και την καις».
- Διαβάστε επίσης: «Ο μαλ@κας σκότωσε τη μάνα μου…»
Την ίδια ώρα, ζητά από την ελληνική Δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη και παραδειγματική στην ετυμηγορία της ώστε να μην κινδυνέψει καμία άλλη μάνα, κόρη ή αδελφή.
Αναλυτικά η ανάρτησή της:
«Η μητέρα μου Γεωργία Μαθιουδάκη δολοφονήθηκε, πισώπλατα και με τον πιο φριχτό τρόπο το πρωί της 31ης Ιουλίου μέσα στο σπίτι μας από τον άντρα που παντρεύτηκε, τίμησε επί 40 χρόνια, ανέδειξε και ανέθρεψε τα παιδιά του. Η μητέρα μου, ήταν, είναι και θα είναι μια αγωνίστρια της ζωής. Μια γυναίκα γεμάτη αισιοδοξία, χαρά, φως και δύναμη. Πρότυπο για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Δούλευε για 40 ολόκληρα χρόνια με αξιοπρέπεια και απόλυτη προσήλωση στην οικογένεια της με σκοπό να αναθρέψει τα τέσσερα παιδιά της, μόνη της, μέσα σε έναν από χρόνια κατεστραμμένο γάμο που την μείωνε, και την βίαζε ψυχικά, ψυχολογικά και σωματικά.
Η μητέρα μου θυσιάστηκε στο βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής, μιας τιμής που δεν αναγνωρίζει ως ανθρώπινη οντότητα τη γυναίκα, με όνειρα, επιθυμίες και επιλογές αλλά τη λογίζει ως ιδιοκτησία που όποτε θέλεις την πουλάς, όποτε θέλεις την καταπατάς και όποτε θέλεις της βάζεις φωτιά και την καις. Ζητάμε από την ελληνική δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη και παραδειγματική στην ετυμηγορία της, ώστε να μην τολμήσει κανένα άλλο θρασύδειλο τέρας να πάρει τη ζωή καμίας άλλης μάνας, κόρης ή αδερφής.. θα μάχομαι με όσες δυνάμεις μου έδωσε η μαμά μου για να μείνεις και να σαπίσεις μέσα στη φυλακή, εσύ και ό,τι αρρωστημένο αντιπροσωπεύεις, ώστε να μη κινδυνέψει καμία άλλη γυναίκα, κανένας άλλος άνθρωπος.
Θα κατηγορώ μάνα μου τον εαυτό μου μέχρι τη μέρα που θα ανταμώσουμε ξανά.
Καλό παράδεισο Γιωργιώ μου. Σ’ αγαπάω πολύ».

- Marfin – Καμπαγιάννης: Δεν υπάρχει ταυτοποίηση προσώπων, κινδυνεύει να καταλήξει σε φιάσκο η υπόθεση
- Οι εργαζόμενοι φεύγουν για καλύτερους μισθούς, παραδέχονται 8 στους 10 εργοδότες
- Meta: Αγωγή κατά της εταιρείας για απολύσεις ευπαθών εργαζομένων με την χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- Ζάκυνθος: Αναχώρησε από το νησί το F-16 που είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο
- Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στα Βασιλικά
- Υποκλοπές: μια ευκαιρία να σωθεί η χαμένη τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης
- H Κάρα Ντελεβίν στο Playboy – «Οι άνθρωποι θα πουν ότι η μουσική μου είναι κακή χωρίς καν να την ακούσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442