
Φωτιά στη Θάσο: Προσαγωγή 65χρονου – Βρήκαν φωτοβολίδες και εύφλεκτο υλικό στο αυτοκίνητό του
Αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία.
Στην προσαγωγή ενός 65χρονου άνδρα προχώρησαν οι Αρχές, καθώς εξετάζεται για τη μεγάλη φωτιά στη Θάσο.
Ο 65χρονος θεωρείται ύποπτος για την μεγάλη φωτιά στη Θάσο, καθώς κατά τον έλεγχο των Αρχών στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν φωτοβολίδες και εύφλεκτο υλικό. Ο 65χρονος, ο οποίος δηλώνει συνταξιούχος, αυτή την ώρα εξετάζεται από τις Αρχές.
- Διαβάστε επίσης: Μαίνεται η φωτιά στη Θάσο – Στο πύρινο μέτωπο εναέρια μέσα – Ποιοι και γιατί καταγγέλλουν την πυροσβεστική
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ίσως ο 65χρονος ήταν εκείνος που έβαλε τη φωτιά, ωστόσο αναμένεται να εξεταστούν τα στοιχεία και όσα καταθέσει ο άνδρας.
Υπενθυμίζεται ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής εδώ και μέρες δίνουν μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στη Θάσο. Από το πρωί της Δευτέρας έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, ωστόσο οι Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπύρωση του μετώπου.
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»