
Σχέδια βελτίωσης: Έρχεται παράταση για την υλοποίηση του 20%
Αναμένεται η υπογραφή της σχετικής υπουργικής απόφασης
Προς υπογραφή βρίσκεται η απόφαση παράτασης για την υλοποίηση του 20% των σχεδίων βελτίωσης, η οποία αναμένεται να δοθεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση του βουλευτή Πέλλας της ΝΔ κ. Διονύση Σταμενίτη, μετά από επικοινωνία με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Στύλιο αναφορικά με το ζήτημα της προθεσμίας υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης – Δράσεις: 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020», αναμένεται να δοθεί η παράταση υλοποίησης.
Διαβάστε επίσης: Γεωργαντάς: Ετοιμάζονται έκτακτες ενισχύσεις και παρεμβάσεις για τον πρωτογενή τομέα
Με την προς υπογραφή απόφαση παρατείνεται για 3 μήνες η προθεσμία, διευκολύνοντας τους δικαιούχους που αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω κυρίως καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην προμήθεια των Γεωργικών Οχημάτων εξαιτίας των συνολικών καθυστερήσεων, που υφίστανται στο χώρο της εμπορίας οχημάτων.
- Τσουκαλάς για Δημητριάδη: Ο «επιτελικός ωτακουστής» δίνει συνέντευξη επιδιώκοντας την πολιτική του νεκρανάσταση
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση – Ένας πρωθυπουργός που εκβιάζεται από τον έμπορο του Predator και μια χώρα ξέφραγο αμπέλι
- Οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ στο πρώτο τους ντουέτο θύμισαν εποχές Beatles
- Το ιδιαίτερο βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για τη Γιορτή της Μητέρας
- Πανηγυρισμοί Μητσοτάκη για πρόωρη αποπληρωμή χρέους ενώ η ακρίβεια καλπάζει
- ΗΠΑ: «Ακούστηκε κρότος και μετά ουρλιαχτά, νομίζαμε θα πεθάνουμε»: Επιβάτες περιγράφουν τη στιγμή που το αεροπλάνο σκότωσε πεζό

