
Καλαμάτα: Έκλεψαν βενζίνη από σκάφη και γέμισαν αυτοκίνητο
Τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Καλαμάτας προέβησαν στη σύλληψη 23χρονου για παράβαση των άρθρων 45 και 372 του Ποινικού Κώδικα, ενώ έτερος συνεργός του αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Το πρωί της Παρασκευής (14-08-2022) στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Καλαμάτας εντόπισαν δυο ύποπτους άνδρες να εφοδιάζουν με καύσιμα ένα ΙΧΕ όχημα με χρήση δύο μπιτονιών βενζίνης, που όπως διαπιστώθηκε τα εν λόγω καύσιμα, οι δύο Ρομά τα είχαν κλέψει νωρίτερα από δύο ερασιτεχνικά σκάφη τα οποία ελλιμενίζονται στο λιμένα Καλαμάτας.
Τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Καλαμάτας προέβησαν στη σύλληψη 23χρονου για παράβαση των άρθρων 45 και 372 του Ποινικού Κώδικα, ενώ έτερος συνεργός του αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, κατασχέθηκε το προαναφερθέν όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Τσάντα από καλλιεργημένο δέρμα… τυραννόσαυρου βγαίνει σε δημοπρασία στο Άμστερνταμ
- Live η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα: Πότε θα κάνει το κόμμα και με ποιους;
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Είναι τελικά η Μέριλ Στριπ ξαδέρφη της Άννα Γουίντουρ;

