Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Εμπαπέ δεν δείχνει να σέβεται Μέσι και Νεϊμάρ (vids)

Ο Εμπαπέ δεν δείχνει να σέβεται Μέσι και Νεϊμάρ (vids)

Ένας άλλος Εμπαπέ εμφανίζεται φέτος στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γάλλο άσο να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και να φέρεται άσχημα στους συμπαίκτες του.

Αν και έφτασε πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε τελικά το καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας. Οι φήμες για όσα του έταξε η διοίκηση της ομάδας ώστε να παραμείνει πήραν κι έδωσαν. Από το ότι θα έχει λόγο για τον νέο προπονητή, μέχρι το ότι θα έχει άποψη για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις.

Αν και πόση δόση αλήθειας υπάρχει σε αυτά, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος ο Εμπαπέ και οι άνθρωποι της Παρί. Το γεγονός όμως είναι πως στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο 23χρονος άσος βγάζει έναν άλλο εαυτό και μία συμπεριφορά που σίγουρα δεν τον τιμάει.

Διαβάστε επίσης: Τρελαμένος ο Γιάννης με την Εθνική – Δείτε το ποστάρισμά του (pic)

Από το βράδυ του Σαββάτου έχει γίνει viral η φάση όπου στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ σταματάει να τρέχει στην αντεπίθεση επειδή ο Βιτίνια δεν του έδωσε την μπάλα. Το συγκεκριμένο όμως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που σηκώνει κουβέντα από το συγκεκριμένο ματς.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και με το σκορ στο 0-0 ο Εμπαπέ έχασε πέναλτι και λίγο αργότερα η Παρί κέρδισε και δεύτερο το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Νεϊμάρ. Εκτός από το ότι ήθελε να εκτελέσει και αυτό ο Γάλλος, ο τρόπος με τον οποίο το ζήτησε από τον συμπαίκτη του μόνο κομψός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κι ενώ δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε επιδείξει αλαζονική συμπεριφορά και προς τον Μέσι.

Ήταν η στιγμή που δόθηκε το πέναλτι και ο Γάλλος περνάει μπροστά από τον Μέσι χτυπώντας τον μάλιστα με τον ώμο, σαν να μην τον βλέπει. Κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στον Αργεντινό, το βλέμμα του οποίου τα λέει όλα. Ο Εμπαπέ μπορεί στο μέλλον να γίνει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Μπορεί για κάποιους να είναι ήδη, αλλά τέτοιες συμπεριφορές ειδικά προς ποδοσφαιριστές με το status του Μέσι, κακό του κάνουν παρά καλό.

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024