ΠΑΟΚ – Βόλος 3-1: Θετικό το τελευταίο τεστ για τον «δικέφαλο»
Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Βόλου και έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Με νίκη ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στον Βόλο, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στην Τούμπα, ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1 του Βόλου αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησε στον αγώνα με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Τσαούση, Κάργα, Ίνγκασον και Λύρατζη. Στα χαφ ήταν οι Σβαμπ και Αουγκούστο με τον Ντάντας σε θέση μεσοεπιθετικού. Στις πλευρές οι Μπίσεσβαρ και Νάρεϊ, ενώ στην κορυφή βρέθηκε ο Μπράντον Τόμας.
Το σκορ άνοιξε ο Μπίσεσβαρ στο 20′ παίρνοντας την ασίστ από τον Μπράντον Τόμας και στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε το 2-0, με τον Ελ Καντουρί να κλέβει την μπάλα και να δίνει ασίστ στον Ολιβέιρα που επέστρεψε στη δράση με γκολ. Ο Πάολο Φερνάντες μείωσε σε 2-1 στο 54′, πετυχαίνοντας γκολ σε ακόμη ένα φιλικό και το 3-1 έγραψε στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Κούτσιας.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!