Ντελιβεράς… εισέβαλε με το παπάκι του στο Λαμία-ΑΕΚ Β και έδωσε καφέδες μέσα στο γήπεδο! (Pic)
Ένα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στη φιλική αναμέτρηση Λαμία- ΑΕΚ Β, με ντελιβερά να μπαίνει στο γήπεδο για να… παραδώσει καφέδες.
Ένα απίστευτο περιστατικό αντίκρυσαν όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας την Παρασκευή (12/8) έτσι ώστε να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας ανάμεσα στην Λαμία και την ΑΕΚ Β ενόψει των προσπαθειών τους τη νέα σεζόν σε Superleague και Superleague2 αντίστοιχα.
Το θέαμα και το τελικό σκορ (0-0), μπορεί να μην αντάμειψαν τους παρευρισκόμενους αλλά φρόντισε για αυτό μια παρέα φιλάθλων με τη βοήθεια ενός… καταπληκτικού ντελιβερά.
Συγκεκριμένα τρεις άντρες λαχτάρισαν να πιούν καφεδάκια και έκαναν τη παραγγελία τους, με τον ντελιβερά που την ανέλαβε να κάνει σωστά και πιστά τη δουλειά του και να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να τους παραδίνει εκεί ακριβώς που ήταν σαν σωστός επαγγελματίας.
Η φωτογραφία είναι από το lamiaole.
- Bridgerton και The Sims 4 ενώνουν τις δυνάμεις τους: Νέα δωρεάν αντικείμενα, ρούχα και αίθουσες χορού
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ
- Η Ουάσινγκτον καλεί το Ιράν να αποφυλακίσει τη βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Σύγκρουση τζετ σκι με φάλαινα στον Καναδά – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός [βίντεο]
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 81-87: Στο Final-4 οι Μαδριλένοι και… περιμένουν τον Παναθηναϊκό
- Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο μετά το πολύωρο χειρουργείο – Πώς συνέβη το ατύχημα με το πατίνι
