Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στο Εφετείο Αθηνών όπου άνδρας που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ από την οδό Λουκάρεως. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 09.00.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, που έχει γεννηθεί το 1988, υποστήριξε πως στο αυτοκίνητό του έχει ναρκωτικά και εκρηκτικά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).