Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες, ύποπτη και η μητέρα

Πέπλο μυστηρίου με μία πολύ περίεργη υπόθεση, που εκτυλίχθηκε στο Αιγάλεω, όταν δύο άντρες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω με ένα βρέφος 8 μηνών, έξω από το σταθμό του Μετρό.

Όπως μετέδωσε χθες ο ALPHA, οι δύο νεαροί, ηλικίας 33 και 30 χρονών, έφτασαν με ταξί έξω από το σταθμό «Αγία Μαρίνα» και από τις κινήσεις τους έβαλαν σε υποψία μία δημοτική υπάλληλο. Ο ένας κινούνταν νευρικά ενώ ο δεύτερος κρατούσε στην αγκαλιά του ένα βρέφος, χωρίς να έχει πάνω του κανένα προσωπικό του αντικείμενο. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε γυναίκα μαζί τους, κίνησε την υποψία των δημοτικών αστυνόμων που τους προσέγγισαν και άρχισαν να τους κάνουν ερωτήσεις, ενώ απευθύνθηκαν και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες άρχισαν να πέφτουν σε αντιφάσεις, λέγοντας πως το μωρό είναι της κολλητής τους φίλης και όταν οι αστυνομικοί τους είπαν να επικοινωνήσουν μαζί της, φέρεται ο ένας να είπε στον άλλο «στο είπα, θα μπλέξουμε».

Τα λόγια των δραστών

Οι δράστες, αφού κατάφεραν δύσκολα να βρουν το τηλέφωνο της υποτιθέμενης φίλης τους, όταν τη κάλεσαν παρουσία των αστυνομικών, η 31χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία ισχυρίστηκε πως τους γνώριζε αλλά ότι της άρπαξαν το παιδί μέσα από το σπίτι την ώρα που η ίδια έκανε μπάνιο.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω, όπου εκεί ομολόγησαν πως είχαν σκοπό να πουλήσουν το αγοράκι σε συνεννόηση με τη μητέρα του, για 50.000 ευρώ και πως είχαν κλείσει ραντεβού με τους αγοραστές.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο «Ανηλίκων», όπου εκεί άλλαξαν τα λεγόμενά τους, αφού ισχυρίστηκαν πως είπαν ψέματα στην προηγούμενη κατάθεσή τους γιατί φοβήθηκαν και πως πήγαν μόνο μία βόλτα με το μωράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Ανηλίκων», δεν πρόκειται για κύκλωμα εμπορίας βρεφών, καθώς η τιμή που ανέφεραν οι δύο δράστες, δεν συμπίπτει με τα συνήθη ποσά σε τέτοιου είδους κυκλώματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο άντρες θα οδηγηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή.

ΕΛ.ΑΣ: Ύποπτη και η μητέρα

Η αστυνομία, μιλώντας με τη μητέρα, με την οποία όπως λένε και οι πληροφορίες λόγω της καταγωγής της ήταν λίγο δύσκολη η συνεννόηση, θεωρεί και την ίδια ύποπτη, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο αν έχει διαπράξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024