Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Αλεξανδράτου: Αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αποκάλυψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

«H κατάσταση είναι τραγική», εξομολογείται

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Τζούλια Αλεξανδράτου. Το γνωστό μοντέλο πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και μάλιστα εξομολογήθηκε ότι ήταν κάτι που ήθελε πολύ.

Πριν λίγες ώρες, σε stories της η ίδια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και αποκάλυψε ότι έπεσε η πίεση της και λιποθύμησε.

Επίσης, όπως σημείωσε παρά το γεγονός ότι όλοι της λένε πως κατά την εγκυμοσύνη θα θέλει να φάει πολύ, εκείνη το έχει ρίξει στα μπισκότα και στα κρακεράκια.

«Με τις λιποθυμίες τι γίνεται; Σήμερα έπεσε η πίεσή μου στο 4 και λιποθύμησα. Μαύρισαν όλα. Εν τω μεταξύ μου αρέσει που λένε θα τρως σαν βόδι στην εγκυμοσύνη και τρώω μόνο μ@λ@κίες κράκερς και μπισκότα του κ@ου η κατάσταση είναι τραγική», έγραψε στο story της η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Δείτε το παρακάτω

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου είπε για το παιδί που περιμένει: «Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του. Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα… Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το “μητρικό ένστικτο”, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία».

Όσο για τον πατέρα του μωρού ανέφερε: «Είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024