Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλβανία: Αστυνομικός τραυμάτισε θανάσιμα 7χρονη με το σκάφος του - Του επιτέθηκε ο πατέρας της

Αλβανία: Αστυνομικός τραυμάτισε θανάσιμα 7χρονη με το σκάφος του – Του επιτέθηκε ο πατέρας της

Το άτυχο κορίτσι βρισκόταν στην παραλία με τον πατέρα της όταν το σκάφος του αστυνομικού ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Αιματηρό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε παραλία της Χειμάρρας στην Αλβανία, με θύμα ένα 7χρονο κορίτσι.

Συγκεκριμένα, το άτυχο παιδί βρισκόταν στην παραλία μαζί με τον πατέρα της για μπάνιο, όταν σκάφος που ανήκει σε αστυνομικό την τραυμάτισε με την προπέλα του θανάσιμα.

«Έκανα μπάνιο μαζί με την κόρη μου κοντά στην ακτή, όταν είδα μια λευκή βάρκα με δύο άτομα. Η βάρκα στάθμευσε στην παραλία κοντά σε ένα ξενοδοχείο και είδα μια κοπέλα να κατεβαίνει από αυτή. Στη συνέχεια ανέπτυξε τέτοια ταχύτητα που με έκανε να χωριστώ από την κόρη μου και να τη χάσω μέσα στο νερό. Βούτηξα κάτω από το νερό και συνειδητοποίησα ότι το σκάφος χτύπησε την κόρη μου με την προπέλα κόβοντάς την παντού. Η βάρκα απομακρύνθηκε, αλλά μετά ο οδηγός γύρισε πίσω, σταμάτησε το σκάφος και ήρθε στην ακτή», δήλωσε ο πατέρας του.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της χώρας, Σαλί Μπερίσα ανήρτησε βίντεο και φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ στο facebook που δείχνουν τον τρόμο και τον πανικό που επικράτησε μετά το τραγικό συμβάν, αλλά και την επίθεση του πατέρα της 7χρονης στον αστυνομικό.

Ο δράστης συνελήφθη και θα δικαστεί, καθώς οδηγούσε σε ζώνη απαγορευμένη για σκάφη, ενώ οι επικίνδυνοι ελιγμοί που έκανε φεύγοντας προκάλεσαν τον τραυματισμό της 7χρονης.

Στα Τίρανα έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις με τον κόσμο να ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, ενώ παράλληλα ζητούν την παραίτηση υπουργών και των υπεύθυνων της αστυνομίας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024