Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν 1-0: Με Ρόις και πολύ ζόρι οι Βεστφαλοί…

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν 1-0: Με Ρόις και πολύ ζόρι οι Βεστφαλοί…

Ένα γκολ του Ρόις στο 10′ ήταν αρκετό για την Ντόρτμουντ που επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Λεβερκούζεν και μπήκε με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Ντόρτμουντ στη φετινή Bundesliga καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν πολύ δύσκολα με 1-0 της Λεβερκούζεν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» χάρη σε γκολ του Ρόις. Κινδύνεψε πολύ η ομάδα του Τέρζιτς στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι «ασπιρίνες» σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες ενώ είχαν και δύο γκολ που ακυρώθηκαν.

Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε μόλις στο 10ο λεπτό όταν από προσπάθεια του Αντεγέμι και αδράνεια της άμυνας ο Ρόις μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Σικ και Μπέλινγκχαμ είχαν από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με το σκορ να μην αλλάζει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβερκούζεν ανέβασε στροφές και κυνήγησε την ισοφάριση αν και ο Αζάρ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ντόρτμουντ στο ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες και δύο γκολ που ακυρώθηκαν για οφσάιντ ενώ τελείωσαν το ματς και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χραντέτσκι στις καθυστερήσεις, με τον Αμίρι να κάθεται κάτω από τα δοκάρια για περίπου δύο λεπτά.

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Μενιέ, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Γκερέιρο (84′ Βολφ), Νταχούντ, Μπέλινχαμ, Μάλεν (84′ Τσαν), Ρόις, Αντεγέμι (23′ Αζάρ), Μουκόκο

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Φρίμπονγκ, Τα, Ταπσόμπα, Χιντσάπι (79′ Μπάκερ), Παλάσιος (78′ Αμιρί), Αντριχ (13′ Αράνγκις), Μπελαραμπί (46′ Χλόζεκ), Ντεμιρμπάι (66′ Αζμούν), Ντιαμπί, Σικ

Δείτε το γκολ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024