Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχολικά είδη για «Άριστα 10»: Οργάνωση μήτηρ πάσης μαθήσεως

Σχολικά είδη για «Άριστα 10»: Οργάνωση μήτηρ πάσης μαθήσεως

Η πιο ολοκληρωμένη λίστα με τα σχολικά ψώνια που πρέπει να κάνεις για το παιδί σου.

Μπορεί να ακόμα να είστε σε mood διακοπών ή να μην έχετε καν φύγει και ο Σεπτέμβρης να φαντάζει μακριά για το άνοιγμα των σχολείων. Ωστόσο όπως λέει και το ρητό το φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν… μαγειρεύουν.

Για αυτό καλό θα ήταν να ξεκινήσετε σιγά σιγά η οργάνωση της λίστας με τα σχολικά είδη που θα πρέπει να προμηθευτείτε ώστε τον επόμενο μήνα να είστε έτοιμη για τις αγορές σας.

Σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, δοχεία φαγητού και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς θα το βρεις στο SHOPFLIX.GR στις καλύτερες τιμές και μπορείς να τα παραλάβεις έγκαιρα σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι με εκπτώσεις που αγγίζουν το 80%. 

Στο πλαίσιο δε της νέας στρατηγικής συνεργασίας του με το Viva Wallet, το SHOPFLIX.gr σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα τις συναλλαγές σου, πληρώνοντας όχι μόνο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και αντικαταβολής, αλλά και μέσα από τα Apple Pay, Google Pay, Διατραπεζική Συναλλαγή Iris και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet.

Επειδή, λοιπόν, ξέρουμε τι ακριβώς αναζητάς, ετοιμάσαμε για σένα την πιο ολοκληρωμένη λίστα με τα σχολικά είδη που πρέπει να κάνεις για το παιδί σου.

Και ας ξεκινήσουμε με τα βασικά! Τι άλλο από τη σχολική τσάντα που θα έχει το παιδί σου κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Με ροδάκια ή χωρίς, μονόχρωμες ή με τους παιδικούς ήρωες του παιδιού σου η ποικιλία είναι μεγάλη ειδικά για τους μαθητές του δημοτικού.

Βρε την κατάλληλη παιδική τσάντα για παιδιά δημοτικού

Αν πάλι το παιδί σου θα κάτσει για πρώτη φορά σε θρανίο, οι σχολικές τσάντες για τα νήπια διατίθεται σε πολλά σχέδια με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου και κλείσιμο ασφαλείας.

Εκτός από τη τσάντα τα παιδιά θα χρειαστούν και μια κασετίνα όπου θα έχουν μολύβια, ξύστρες, γόμες, αλλά και ξυλομπογιές.

Βρες την κατάλληλη κασετίνα για το παιδί σου

Η τσάντα εκτός από τα σχολικά βιβλία θα πρέπει μέσα να έχει και τετράδια. Τα σχολεία τονίζουν πως τα τετράδια θα πρέπει να είναι 30φυλλα ή 50φυλλα, για την ορθογραφία, την έκθεση και τα μαθηματικά, ενώ οι πιο μεγάλοι μαθητές θα χρειαστούν και τετράδια με θέματα.

Βρες το κατάλληλο τετράδιο για το παιδί σου

Εκτός φυσικά από τα παραπάνω ειδικά για τους μαθητές του δημοτικού απαραίτητα είναι τα δοχεία φαγητού στην περίπτωση που το παιδί φοιτά σε ολοήμερα σχολεία αλλά και το παγούρι για να διατηρείται δροσερό το νερό του.

Τα περισσότερα δοχεία φαγητού είναι ανοξείδωτα και ειδικά σχεδιασμένα για να διατηρούν ζεστό το φαγητό των παιδιών. Επίσης κάποια είναι κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων εφόσον διαθέτει το σχολείο και εύκολα στο καθάρισμα αφού μπορούν να τα βάλετε και στο πλυντήριο των πιάτων στο σπίτι σας.

Αναζήτησε το κατάλληλο παιδικό δοχείο φαγητού αλλά και το κατάλληλο παγούρι

Δεν θα πρέπει να ξεχάσετε πώς εκτός από τα παραπάνω που χρειάζεται το παιδί σας για το σχολείο του θα πρέπει να οργανώσετε κατάλληλα και το γραφείο του στο σπίτι.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προμηθευτείτε μολυβοθήκες, φακέλους αρχειοθέτησης, ζελατίνες αρχειοθέτησης αλλά και σημειωματάρια.

Δες όλα τα σχολικά είδη

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024