Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λέσβος: «Είχε σχέση με την 14χρονη και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της» λέει ο δικηγόρος του αστυνομικού

Λέσβος: «Είχε σχέση με την 14χρονη και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της» λέει ο δικηγόρος του αστυνομικού

Ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στη Λέσβο απολογείται σήμερα με τον δικηγόρο του να δίνει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση

«Είχε σχέση με την 14χρονη και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της» ισχυρίζεται τώρα η πλευρά του 53χρονου αστυνομικού στη Λέσβο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ι. Μαυροειδής, που ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου αστυνομικού, μιλώντας στα Νέα της Λέσβου αν και αναγνώρισε ότι η πράξη του πελάτη του είναι καταδικαστέα, έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν τελέστηκε βιασμός και ότι έγινε για το οποίο κατηγορείται ο πελάτης του έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

«Δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της 14χρονης»

Όπως είπε ο δικηγόρος «μέχρι τώρα έχει ακουστεί η μία πλευρά και θα ήθελα λοιπόν να σας πω, χωρίς καμία διάθεση από πλευράς μας να παραβλέψουμε αυτό που έγινε και για το οποίο σαφώς και είμαστε υπόλογοι έναντι της δικαιοσύνης, ότι ουδεμία πράξη βιασμού τελέστηκε από πλευράς του πελάτη μου. Ο πελάτης μου είχε σχέση με την καταγγέλλουσα και δεν έγινε τίποτα χωρίς τη συναίνεση της» είπε ο δικηγόρος

Ο κ. Μαυροειδής επανέλαβε αρκετές φορές ότι αυτή η τοποθέτηση του δεν συνιστά αποποίηση ευθυνών για ότι έγινε αλλά οφείλει ως δικηγόρος να θέσει – πως είπε – τα γεγονότα στην πραγματική τους βάση.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι «θα αποδείξουμε στη δικαιοσύνη τους ισχυρισμούς μας καθώς υπάρχουν μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του πελάτη μου με την καταγγέλλουσα και σε κάθε περίπτωση θέλω να πω ότι δεν μπορεί να τη βίασε και την επόμενη μέρα η ίδια να του στέλνει μηνύματα και να τον ρωτά αν είναι καλά χωρίς τίποτα να δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δυστυχώς υπήρχε σχέση μεταξύ τους και το λάθος του πελάτη μου κάτι που και εγώ του επανέλαβα και το αναγνωρίζει και φαίνεται μετανιωμένος είναι ότι σύναψε σχέση με μία ανήλικη ενώ αυτό δεν έπρεπε να γίνει» είπε καταλήγοντας ο κ. Μαυροειδής ο οποίος υπογράμμισε ότι ο πελάτης του στα τόσα χρόνια που δραστηριοποιείται και επαγγελματικά ως αστυνομικός αλλά και στην ενασχόληση του με τον αθλητικό χώρο δεν είχε δώσει αφορμές και όλοι τον εμπιστεύονταν.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024