Αν και το όνομα του ακούστηκε για αρκετές ομάδες της Ευρώπης, αλλά και του MLS ο Λουίς Σουάρες προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του την Ουρουγουάη για λογαριασμό της Νασιονάλ.
Ο Ουρουγουανός ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην πατρίδα του και στο Μοντεβιδέο για να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα από όπου ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.
Ο έμπειρος επιθετικός, εντάχθηκε ολλανδική Γκρόνιγκεν το 2006 και στην συνέχεια στον Άγιαξ την επόμενη χρονιά, πριν υπογράψει στην Λίβερπουλ. Μετά από 3,5 σεζόν στην Αγγλία, ο Ουρουγουανός άσος, αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα και απήλαυσε την πιο επιτυχημένη περίοδο του, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα και το Champions League, ενώ κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα με την Ατλέτικο το 2021.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.