
Γέφυρες παραμονής από Φιρμίνο: «Θέλω να παραμείνω στη Λίβερπουλ»
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έστειλε μήνυμα παραμονής στη Λίβερπουλ, τονίζοντας πόσο αγαπάει την ομάδα.
Δεν το κουνάει από τη Λίβερπουλ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο με βάση συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Βραζιλίας. Παρά τα όσα έχουν ακουστεί περί αποχώρησής του, ο 30χρονος επιθετικός βάζει τέλος στις φήμες.
«Αγαπώ αυτή την ομάδα, την πόλη και τους φιλάθλους. Βρίσκομαι στη Λίβερπουλ και θέλω να παραμείνω εδώ», ήταν τα λόγια του.
Ο Φιρμίνο βρίσκεται στους «reds» από το 2015 έχοντας πραγματοποιήσει 327 συμμετοχές με 86 γκολ και 66 ασίστ και συνεισφέροντας τα μέγιστα στην απογείωση της ομάδας του Γούργκεν Κλοπ τα τελευταία χρόνια και στους τίτλους που έχει κατακτήσει.
Παρέα με τους Σαντιό Μανέ και Μο Σαλάχ αποτέλεσαν μια από τις κορυφαίες επιθετικές τριπλέτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
- Έλενα Τοπαλίδου: Αναβλήθηκε η δίκη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Ελεύθερη η ηθοποιός
- Χαμάς: Δεν θα αφοπλιστούμε, αλλά μόνο η αστυνομία θα φέρει όπλα, δηλώνει μέλος του πολιτικού γραφείου της
- «Ο νέος προπονητής του Άρη έχει το μπάσκετ πάντα στο μυαλό του» – Η ανάρτηση της Euroleague για τον Σπανούλη
- Κοσμική θύελλα: Επιστήμονες εντόπισαν τον κρυφό άνεμο που πνέει εδώ και 20.000 χρόνια στο Γαλαξία μας
- Ο Νετανιάχου δεν μπορεί να αποφεύγει τις κάλπες για πολύ ακόμα – Τι μπορεί να φέρουν οι εκλογές στο Ισραήλ;
- Κεφαλονιά: Επιχείρηση διάσωσης 62χρονης τουρίστριας που τραυματίστηκε σε δυσπρόσιτη παραλία



