Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργολίδα: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς

Αργολίδα: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς

Δυσάρεστα ήταν τα νέα σήμερα το πρωί για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά και την οικογένειά του.

Με το χειρότερο τρόπο έληξε η αγωνία της οικογένειας ενός 38χρονου ψαροντουφεκά ο οποίος αγνοείτο.

Νεκρός εντοπίστηκε, ύστερα από έρευνες ο υποβρύχιος αλιέας, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από θαλάσσια περιοχή της Ερμιονίδας στην Αργολίδα.

Διαβάστε επίσης: Σέρρες: Πώς έχασε τη ζωή του ο φοιτητής στο ασανσέρ – Το ψυγείο τον «βρήκε» στην καρωτίδα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι Λιμενικές Αρχές Ερμιόνης, Ύδρας, Σπετσών και Πορτοχελίου ενημερώθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ότι ο 38χρονος ημεδαπός μετέβη για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας, πρωινές ώρες την 30/07/22, στη θαλάσσια περιοχή «Δαρδίζα» Ερμιόνης και Λίμνης Θερμησίας και έκτοτε αγνοείτο. Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Έρευνες διεξήχθησαν από τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικό σκάφος και δύο ιδιώτες δύτες. Από αέρος επιχείρησε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ από ξηράς στις έρευνες συμμετείχαν περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή των ερευνών, ανασύρθηκε από περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στον λιμένα Ερμιόνης, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου- Καλαμάτας.

Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί στη θαλάσσια περιοχή Δαρδέζας και Λίμνη Θερμησίας στην Αργολίδα που είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε τελικά από  τους δύτες.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024