Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξάρχεια: Νύχτα έντασης - Έρευνες της Αστυνομίας σε μπαρ και προσαγωγές

Εξάρχεια: Νύχτα έντασης – Έρευνες της Αστυνομίας σε μπαρ και προσαγωγές

Μετά την επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ και τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, η Αστυνομία κάνει έρευνες σε μπαρ των Εξαρχείων. Ήδη έχουν προσαχθεί πάνω από 30 άτομα. Οργισμένοι θαμώνες μιλούν για «προσαγωγές στα τυφλά».

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Διαδηλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αναρχικής συλλογικότητας για την συγκέντρωση εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας οι οποίοι απάντησαν με χημικά.

Στις 22:15, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ σε αστυνομική διμοιρία στη Χαριλάου Τρικούπη και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Μισή ώρα αργότερα ακολούθησε κι άλλη επίθεση, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές. Μαρτυρίες υπάρχουν βέβαια και για τραυματισμό διαδηλωτών, αλλά και βίαιες προσαγωγές.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου στην υπόθεση Κορκονέα: Θα εξεταστεί το αίτημα αναίρεσης της απόφασης για το ελαφρυντικό

ΜΑΤ στα μπαρ

Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση με τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνες σε μπαρ, αναζητώντας τους υπαιτίους των επεισοδίων και να προχωρούν σε προσαγωγές.

Ήδη οι προσαγωγές ξεπέρασαν τις 30. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες προσήχθησαν και ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι καταστήματος, επειδή βρέθηκαν αντικείμενα εντός του μαγαζιού.

Προσαγωγές στα τυφλά

Με τα μπαρ των Εξαρχείων να σφύζουν από νεαρό, κυρίως, κόσμο τα βράδια εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι στην περιοχή επικρατεί πανικός και τα social έχουν πάρει φωτιά με πολλούς να μιλούν για τυφλές προσαγωγές και έρευνες με φακούς ανάμεσα σε ποτά για την εύρεση μολότοφ.

Τα περισσότερα tweets ξεχειλίζουν από οργή.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024